22 / 05 / 2024

Önay Garden Projesi'nde 44 bin TL'ye!

Önay Garden Projesi'nde 44 bin TL'ye!

MİAD Başkanı Yunus Akdaş, Önay Garden projesiyle rezidans işine girdi



MİAD Başkanı Yunus Akdaş, Beylikdüzü'nde inşa ettiği rezidans projesinin fiyatlarını Malatya'nın trafik plakası 44'e atıfta bulunmak için 44 bin TL olarak belirledi

MALATYALI İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş, Önay Garden projesiyle rezidans işine girdi. Akdaş, Malatya'nın trafik plakası 44'e atıfta bulunmak için fiyatları 44 bin TL'den başlattı. Akdaş, 'Beylikdüzü'nde rezidans projemiz Esenbahçe projesindeki müşteri talepleri ile doğdu. Müşteriler daha küçük konutlara yönelik talep gösterince, biz de Önay Garden'ı bu talepleri dikkate alarak yaptık' dedi. Projenin 3 bin 700 metrekare arsa üzerinde 385 birimden oluştuğunu hatırlatan Akdaş, 'Stüdyo daire fiyatları 44 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Vadeli alımlarda 24 ay sıfır faiz ve uygun taksitlerle satış seçeneğini de bulunuyor' diye konuştu. 1 Nisan'da başladıkları projenin 24 ayda tamamlanmasını öngördüklerini ifade eden Akdaş, 'Beylikdüzü'nde konut sahibi olmamış ve kalabalık olmayan çekirdek aileler bizim hedef kitlemiz' dedi. Yunus Akdaş, Önay Grup olarak Beylikdüzü bölgesinde yeni konut projelerine sıcak baktıklarını belirterek, '420 birimden oluşan yeni bir konut projesi planlıyoruz. Yine bu bölgede farklı bir proje olacak' diye konuştu.

Bahçeli daireler geliyor
ÖNAY Garden projesinde 210 adet 1+1 daire, 135 adet 2+1 daire ve 28 adet de 1+0 daire yer alıyor. Projede ayrıca, katta bahçeli daireler. Açık yarı olimpik yüzme havuzu, güneşlenme alanı, fitness salonu, squash alanı, kafeterya ve kafeterya terası, bilardo ve masa tenisi, sauna ve masaj salonu, buhar odası, Türk hamamı, duş, WC ve soyunma odaları, butik mağazalar, kreş, lobi, vale, 7/24 güvenlik, resepsiyon ve oda hizmetleri bulunuyor.
Akşam/Aylin Löle

0212 853 13 13

www.onaygarden.com

 


Geri Dön