29 / 04 / 2024

Önay Garden Residence vaziyet planı!

Önay Garden Residence vaziyet planı!

Firma: Önay Grup

Proje: Önay Garden Residence

Önay Garden Residence vaziyet planı görselini haberimizde bulabilirsiniz. Banka kredisinin geçerli olduğu Beylikdüzü Önay Garden Residence satış fiyatları 2+1 daireler için 250 bin liradan başlayarak değişiyor...




İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen  Önay Garden Residence  373 adet konuttan meydana geliyor. Önay Garden Residence vaziyet planı öncesinde Önay Garden Residence hakkında bilgi verelim.


Beylikdüzü Önay Garden Residence 42 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edildi. Beylikdüzü Önay Garden Residence projesi  Önay Grup  tarafından hayata geçirildi. Önay Garden Residence'ta daireler hemen teslim ediliyor.


Beylikdüzü Önay Garden Residence daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon sunuluyor. Önay Garden Residence Beylikdüzü daire fiyatları 2 oda 1 salon için 250 bin lira ile 300 bin lira arasında değişiyor.


Önay Garden Residence Beylikdüzü'nde 1 oda 1 salon daireler 58 metrekare ve 62 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 86 metrekare ve 150 metrekare olarak tasarlandı. Önay Garden Residence ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor.


Beylikdüzü Önay Garden Residence'ta kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası gibi sosyal donatılar yer alıyor. Önay Garden Residence vaziyet planı şu şekilde;


Önay Garden Residence vaziyet planı!


Önay Garden Residence nerede?

Önay Garden Residence adres : Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cad. No: 15 Beylikdüzü/İSTANBUL



Önay Garden Residence iletişim

Telefon: 0212 853 13 13

Web Adresi: www.onaygarden.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön