29 / 04 / 2024

Öndr İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu! 


Öndr İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Celal Turgut tarafından kuruldu.



Öndr İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Celal Turgut tarafından kuruldu.

Öndr İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi konusu:
ELEKTRONİK 1- Elektronik ortamda bilgi üretilmesini ve dağıtılmasını sağlamak amacı ile gereken her türlü teknik, elektronik, mekanik ve telekomünikasyon alt yapısını ve kullanıcı birimleri ile çevre cihazlarını kurmak, kurdurmak, kurulmasını sağlamak; bu amaçla her tür ve kategori bilgisayar donanımlarını ve iletişim teçhizatını kurmak, kurdurmak, kurulmasını sağlamak; bu cihazların ve gerekli program ve/veya yazılımların iç ve dış ticaretini, bakım, onarım ve montajını, pazarlamasını, satışını, kiralanmasını, gerekli servis hizmetlerinin verilmesini, depolanmasını, nakliyesini, tanıtımını ve ticaretini yapmak. 2- İnternet ve On-Line sistemler içinde ve telekomünikasyon yolu ile her türlü bilginin dağıtım, ticaret, pazarlama ve iletişimini yapmak, iletişim sistemleri kurmak. ELEKTRİK 1-Yurt içi ve dışında proje, inşaat, mekanik, montaj, tesisat işleri ile taahhütlerini yapmak, bunların her türlü bakım ve işletme hizmetlerini vermek 2- - Konusu ile ilgili her türlü elektrik projeleri çizmek, bu projelerin gerçekleşmesi montajlarının ve tesisatlarının yapımı işi ile iştigal etmek NAKLİYE 1- Yurtdışı ve/veya yurtiçi karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolu taşımacılığı ile her türlü yolcu ve/veya eşya taşımacılığı yapmak. 2- Yurtdışı ve/veya yurtiçi karayolu yolcu ve/veya eşya taşımacılığı işleri acenteliği yapmak ve yaptırmak METAL 1- Her türlü metal ürünleri imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. İNŞAAT 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. OTO YEDEK PARÇA 1) Her türlü otomotiv, otomotiv malzemeleri yan ürünleri, mamul ve yan mamul üretimi, tamiratı, bakımı,alımı, satımı, pazarlanması, ithalat ve ihracatını yapmak, 2) Her türlü otomotiv marka ve modelleri için yedek parça alımı, satımı ve dizaynını yapmak, otomotiv ile ilgili hizmet ve danışmanlık yapmak ve yaptırmak. 3) Her türlü motorlu taşıtla ilgili birden fazla ürün ve hizmeti bir araya getirerek ürün ve hizmet paketleri oluşturmak ve bu ürün ve hizmet paketlerini pazarlamak ve satmak. HIRDAVAT 1- Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. 2- Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak.


Geri Dön