02 / 05 / 2024

08 Lazoğlu İnşaat Metal Profil Elektrik Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

08 Lazoğlu İnşaat Metal Profil Elektrik Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

08 Lazoğlu İnşaat Metal Profil Elektrik Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi, Sevim Akyüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Ümraniye'de kuruldu.



08 Lazoğlu İnşaat Metal Profil Elektrik Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi, Sevim Akyüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


08 Lazoğlu İnşaat Metal Profil Elektrik Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde ikamet amaçlı kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Her türlü inşaat malzemelerini toptan almak satmak inşaatlarda uygulamak bununla ilgili mağazalar açmak,toptan ve perakende satışlar yapmak d İnşaatla ilgili binaların hafriyat kazı işlerini yapmak METAL a. Şirket yurt içinde ve yurt dışında metalle ilgili tüm ham madde ve malzemeleri almak satmak bunlarla ilgili mağazalar açmak toptan ve perakende satışlar yapmak PROFiL a. Profille ilgili her türlü malzemeyi almak satmak yurt içi ve yurt dişi hizmetlerini sunmak. b. Profille ilgili her türlü makine park aletlerini temin etmek bu aletleri kiraya vermek ELEKTRİK a. Şirket elektrikle ilgili her türlü ihalelere katılmak ihaleleri almak elektrik malzemelerini almak satmak elektrik malzemeleriyle ilgili satış mağazaları açmak b. Şirket her türlü inşaat elektrik tahahhüt işlerini yapmak c. Şirket temizlik ürünleriyle ilgili her türlü malzemeyi alıp satmak OTO YEDEK PARÇA a. Şirket oto yedek parça ile ilgili her türlü malzemeyi almak satmak bunlarla ilgili depolar açmak şubeler açmak b. Şirket nakliye işi ile ilgili her türlü taşımacılık işlerini yapmak. 



Geri Dön