04 / 05 / 2024

One Tower Başkent'te yüksekliği ile baş döndürüyor!

One Tower Başkent'te yüksekliği ile baş döndürüyor!

Oran'da Özçelik İmaj ve Tan şirketleri ortaklığı ile kurulan İTO Yatırım'ın projesi One Tower, görece yeni bir doku ve bölgenin tek AVM'sinin yanı başında oldukça iddialı teknolojik dili ile karşımıza çıkıyor. Projedeki kulelerin yüksekliği 185 metre...



Oran, 1150 rakımı ile Ankara'nın en yüksek lokasyonlarından biri. Ulustan gelip Kızılay'a oradan Çankaya'ya uzanan kentin kuzey-güney yönündeki protokol aksı, Turan Güneş Bulvarı ile Oran'a doğru yönlenmiş durumda. 


EN ÜST KATTAKİ DE BALKONUNU KULLANABİLİYOR 

Yüksek bloklarda yaşam, geleneksel apartman dairelerinden farklı çözümleri gerektirir. 

Projelendirme aşamasında alınacak kararlar yaşam kalitesi için oldukça kritiktir. Maliyetler bu anlamda geleneksel sistemlerden yüksektir. 

One Tower, hem bölgenin rakımı nedeniyle hâkim rüzgâr yönü hem de kendi geometrisinden kaynaklanan yakın çevre biyoklimatik değişiklikleri, yabancı uzmanların da görüşlerini alarak projeye yansıtmış. 

İngiliz firmasının rüzgâr deneylerini çalıştığı kulede en üst katta oturan ev sahibi dahi balkonunu güvenle kullanacak. 


KASIM 2015'TE BİTECEK 350 MİLYONLUK YATIRIM

Başkent Ankara'nın Oran semtinde yükselen One Tower yaklaşık 16 bin metrekare alan üzerinde, 2+1,3+1, 4+ seçenekleri ile 12 ayrı tipte 302 residence daire ve 4 penthouse içeren 48 katlı bir kule. Yaklaşık 350 milyon TL yatırım ile Kasım 2015'te tamamlanacak.


MEKAN AYRIŞMASI İLE PRATİK KULLANIM SAĞLANMIŞ 

Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan projede, konutların ıslak mekânları ve yaşam alanlarına ait ayrışma oldukça net. Kule asansör kovası ve dairelere giriş koridoruna sırtını veren banyo, mutfak, çamaşır odası, havalandırma bacası gibi servis hacimler, hem tesisatın yatay ve düşey toplanma şekli hem de salon ve odalara ses bariyeri olması açısından avantajlı. Net plan şemalarında eve servis veren hacimler ile servis alan ayrımı konut içi koridor alanlarının da optimizasyonunu sağlamış. Zeminden ısıtmanın yapıldığı konutlarda, doğal havalandırma yanı sıra mekanik havalandırma desteği var. Modüler kullanılabilen akıllı ev sistemleri içinde otomasyona bağlı hizmetler artırılabiliyor. 

Silikon cam cepheler için temizlik asansörü kurgulanmış. 



DOĞAL MESE PARKE VE MERMER ZEMİNLERLE SAĞLIKLI VE HİJYENİK 


Doğal taş ve doğal meşe parke zemin kaplamaları, buzdolabı hariç tüm ankastreler, duvar kâğıtları, sarkıt olmayan aydınlatmalar, çamaşır makinesi dolabı, zeminden ısıtma, otomasyona bağlı işletim, özel ısı ve ses DOĞRUSU! izolasyonu, mekanik havalandırma, yüksek blok yönetmelikleri gereği uygulanan tüm yangın ve güvenlik önlemleri, tam kapasiteli jeneratör, cephe temizlenmesi gibi unsurlar satışa dahil özelliklerden bazıları. 

Başkent'te yüksekliği ile baş döndürüyoıfl One Tovver, Başkent'in rakımı en yüksek noktalarından biri Oran semtinde, Özçelik-İmaj-Tan şirketleri ortaklığı olan İTO Yatırım güvencesinde 185 metreye tırmanıyor 


DOĞAL TAŞ MI YOKSA SERAMİK MI? 

DOĞAL TAŞ iç mekânlarda, petekten bağımsız duvarlar ile dekorasyona yönelik avantajlar sağlar. 

SERAMİK Malzeme, işçilik, sistem seçimlerinde ve uygulamada hata kabul etmez. 


Esin Tümer-Evinizi Geziyorum/Habertürk Gazetesi


Geri Dön