Teknoloji

OnePlus Ace 2V özellikleri ortaya çıktı!

OnePlus'ın yakında çıkacak olan Ace 2V modelinin özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı. Sonunda, Ace 2V geldi ve kesinlikle yılın konuşması olacak

OnePlus, fiyat/performans cihazlarıyla Android tarafında yıllardır diğer üreticilerin amiral gemisi modelleri ile kıyasıya rekabet ediyor. Sonunda, Ace 2V geldi ve kesinlikle yılın konuşması olacak. İşte OnePlus Ace 2V özellikleri…

OnePlus Ace 2V özellikleri belli oldu!

OnePlus Ace 2V, 7 Mart'ta Çin'de piyasaya sürülecek. Şirket, hedef kitlenin dikkatini akıllı telefonlarda tutabilmek için akıllı telefonlar hakkında bilgiler yayınlamaya devam ediyor.Aynı zamanda OnePlus Çin başkanı Li Jie Louis, Ace 2V'nin temel konfigürasyonunu ve optimal konfigürasyonunu da gösteren bir poster paylaştı.

Paylaşılan ilk postere göre akıllı telefonda 16 GB LPDDR5X RAM ve 512 GB UFS 3.1 dahili depolama yer alacak. Çinli şirket, 8GB + 128GB konfigürasyonu sunmayacağını doğruladı. Bilgiler, OnePlus tarafından Çin sosyal medya platformu Weibo'da yayınlandı. Ek olarak, telefonun üst yapılandırmasında 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı bulunur. Ace 2V'nin başka konfigürasyonlarda da sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

Paylaşılan ikinci poster, OnePlus Ace 2V ve OnePlus Ace 2'yi yan yana listeliyor. Postere göre OnePlus Ace 2V, MediaTek Dimensity 9000 yonga setine sahip olurken, OnePlus Ace 2 geçen yılın amiral gemisi işlemcisi olan Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine sahip olacak. OnePlus Ace 2, LPDDR5 RAM'e sahipken, OnePlus Ace, 2V LPDDR5X RAM'e sahiptir. 

OnePlus Ace 2V, en az 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolamaya sahiptir. En iyisi, 16 GB RAM ve 512 GB dahili depolamaya sahip varyantlarla gelir. OnePlus Ace 2 ise en az 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip. En iyisi, 16 GB RAM ve 256 GB dahili depolamaya sahip varyantlarla gelir. OnePlus'ın bu cihazları ülkemize getirip getirmeyeceği henüz bilinmiyor.  

Epic Games haftanın ücretsiz oyunlarını açıkladı!
Apple, iPhone pil değişim ücretine son dakika zammı! Fiyatlar birden fırladı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...
Katlanabilen akıllı telefon: Honor Magic VS tanıtıldı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...