27 / 04 / 2024

OnePlus Nord CE için OxygenOS 13 güncellemesi yayında!

OnePlus Nord CE için OxygenOS 13 güncellemesi yayında!

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen OnePlus Nord CE, Android 13 tabanlı OxygenOS 13 arayüzü aldı. Detaylar için buraya tıklayın!



Android 13 geçen yıl tanıtıldı ve şu ana kadar stabil bir yapı gösteriyor. Yeni sürümleri kendi arayüzlerine entegre eden akıllı telefon üreticileri, uyumlu cihazları vakit kaybetmeden güncellemeye devam ediyor. Bu şirketlerden biri de OnePlus. Çinli şirket kısa süre önce OnePlus Nord CE için Android 13 tabanlı OxygenOS 13'ü piyasaya sürdü.

OnePlus Nord CE için OxygenOS 13 güncellemesi geldi!

OnePlus, üst düzey modellerinin çoğu için Android 13 tabanlı OxygenOS 13'ü piyasaya sürdü. Geçtiğimiz Mayıs ayında duyurulan OnePlus Nord CE, bir süredir test aşamasındaydı. Son zamanlarda konuyla ilgili beklenen gelişmeler yaşandı ve akıllı telefonlar güncelleme almaya başladı.

OnePlus Nord CE için Android 13 tabanlı OxygenOS 13, EB2103_11_F.04 yapı numarasıyla gelir ve 5 GB boyutundadır. Şubat 2023 güvenlik düzeltme eklerine sahip yeni bir sürüm, dünya genelindeki kullanıcılara sunuluyor. Herhangi bir sorun olmazsa yakın zamanda başka bölgelere de gideceğiz muhtemelen. 

 


Geri Dön