03 / 05 / 2024

Ons altın 5 ayın dibinde! Altında rüzgar tersine döndü

Ons altın 5 ayın dibinde! Altında rüzgar tersine döndü

ABD ekonomisinden gelen olumsuz habeler altı fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Küresel enflasyon sorununu yenemeyen ABD'nin faiz artışlarına devam edebileceği beklentisi altın fiyatlarını düşürmeye devam ediyor.



ABD ekonomisine yönelik verilerin olumlu gelmemesi ve enflasyonu destekleyici nitelikte olmaları nedeniyle Fed'in faiz artırımlarına devam edebileceği ve doların güçlü duruşunun süreceği beklentisi piyasaları etkilemeye devam ediyor. Bu gelişmenin etkisiyle birlikte ons altın da geilemeye devam ediyor

ONS ALTIN 5 AYIN DİBİNDE!

Uluslararası piyasalarda altının onsu 5 ayın dibi olan 1888 dolara kadar geriledi. Ons Altın 15 Mart 2023 tarihinden bu yana en düşük seviyesini gördü.

Altının ons fiyatı güne 1891 puandan başladı. Gün içinde en düşük 1889 dolar en yüksek de 1895 dolar seviyesini gördü. 

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor. Son bir haftadırn aralıksız düşüşe geçen altında bugün beş ayın dip seviyesi görüldü. Peki gram altın bugün ne kadar oldu? Gram altın bugün kaç lira? Gram altın kaç TL?

Ons altın 5 ayın dibinde! Altında rüzgar tersine döndü 

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ise güne 1644 liradan başladı. Gün içinde en düşük 1642 lira, en yüksek de 1657 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar 1650 liradan işlem görüyor.

Uzmanlar, ons altın için destek olarak 1879 doları işaret ediyor.  Bu seviyenin kırılması halinde 1843 dolara doğru bir hareketin görülebileceğini belirten uzmanlar yukarı hareketlerde ilk direncin 1896-1900 dolar olduğunu ve buranın aşılmas durumunda 1913-1918 dolar aralığına bir toparlanma gerçekleşebileceğini belirtti.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Altın yatırımcıları hemen baksın! 17 Ağustos Perşembe Canlı altın fiyatları 

Elinde dolar olanlar hazır olun! Dolarda rota oluşturuldu! 6 gün sonra dolar böyle olacak


 


Geri Dön