Otomobil

Opel Insignia fiyatlarına rekor zam! İşte 24 Mart 2022 Fiyat listesi!

Yeni Opel Insignia, hem sürücüsüne hem de trafikteki diğer sürücü ve yolculara daha güvenli bir sürüş vaad ediyor. Mart ayı başında liste fiyatı 873 bin 900 TL olan Opel Insignia modeline 66 bin TL zam geldi! Peki zamların ardından Opel Insignia modelinin 24 Mart fiyat listesi nasıl? İşte cevabı...Fiyatlar, ciddi oranlarda yükselişe geçti

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan soğuk savaş otomobil sektörünü de vurdu. Fiyatlar, ciddi oranlarda yükselişe geçti. Hal böyle olunca tüketici, uygun fiyatlı otomobil araştırmaya başladı. Ancak otomobil markalarının fiyatlarındaki belirsizlik, araba satın almayı düşünenlerin bu isteklerini ertelenmesine neden oldu.

Mesela mart ayının başında Opel Insignia modelinin fiyatı 779 bin TL'den satışa sunulurken, şu anki fiyatı ise tam 56 bin Tl zam alarak 838 bin TL oldu. Sıfır otomobil fiyatlarındaki artış bu şekilde devam ederse otomotiv sektörü durma noktasına gelebilir.

Yeni Insignia modelinin zarif, ergonomik ve geniş iç mekanı sürücü ve yolcuların seyahatlerini benzersiz bir keyfe dönüştürüyor. Otomobilin gelişmiş aydınlatma teknolojileri sayesinde çok daha güvenli ve konforlu yolculuklar alıcılarını bekliyor.

Yeni Opel Insignia, hem sürücüsüne hem de trafikteki diğer sürücü ve yolculara daha güvenli bir sürüş vaad ediyor. IntelliLux LED Pixel Light farlar yolu etkin bir şekilde aydınlatırken parlama yapmıyor. Peki zamların ardından Opel Insignia modelinin 24 Mart fiyat listesi nasıl? İşte cevabı...

Akıllı sistem, bağımsız aydınlatma birimlerini kapatarak trafik koşullarına uyum sağlıyor. Bu teknoloji diğer sürücülerin gözünde parlama yapmayı önlerken sürücüyü kısa ve uzun far arasında geçiş yapmaktan kurtarıyor.Yeni Insignia’da Opel’in yenilikçi ve kamera tabanlı güvenlik teknolojileri bir araya geliyor.

Gelişmiş güvenlik sistemleri sürücüyü destekleyerek kaza risklerini, çarpışmaları, trafik cezalarını ve çok daha fazlasını önlemeye yardımcı oluyor. Etkileyici tasarım ve güçlü turbo teknolojisi; Sürüş keyfini, ileri teknoloji, sportif sürüş özellikleri ve atletik bir görünümle bir araya getiriyor. Yeni Insignia, 7 farklı renk seçeneğini de otomobil severlerin beğenisine sunuyor.

Insignia modelinin sistemleri

Öne çıkan özellikleri

24 Mart 2022 Opel Insignia fiyat listesi

Opel Exclusive modeli mart ayının başında 873 bin 900 Türk Lirasıydı. 24 Mart fiyatı ise 66 bin Türk Lirası zam alarak 939 bin 900 TL'ye çıktı. 939 bin 900 TL’den başlayan fiyat, Exclusive modelinin yeni satış fiyatı olarak belirlendi.

Opel İnsignia modellerinin fiyat etiketlerine bazı opsiyonlar eklendiğinde ise aracın satış miktarı daha pahalı hale geliyor. Bu opsiyonlar ise; Metalik boya 6 bin Türk Lirası.

1 - 1.5 122 HP Dizel AT8 Elegance  
Eski Fiyatı:
779.900 TL
Yeni Fiyat: 838.900 TL

2 - 1.5 122 HP Dizel AT8 Exclusive    
Eski Fiyatı:
873.900 TL
Yeni Fiyatı: 939.900 TL

Editörün notu: Bu haber 24 Mart 2022 15.37'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

iremnazkoseoglu@emlakkulisi.com

Fiyatların ne kadar değiştiğini görmek için tıklayın

Uygun ticari araç modeli: Opel Combo Life! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Opel faizleri sıfırladı! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Renault Clio'ya büyük kampanya! 303.900 TL’den başlayan fiyatlarla! İşte 23 Mart 2022 Fiyat listesi...

Opel Insignia güncel fiyat listesi