Otomobil

Opel Zafira Life fiyatlarında son dakika! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Opel'den otomobil satın almak isteyenler dikkat! Opel, Zafira Life modelinin Mart ayı fiyat listesini yayınladı. Peki Opel Kompakt modellerinin fiyat listesinde son durum ne? İşte Opel Zafira Life 2022 Mart fiyat listesi...png" />Opel, Zafira Life modelinin Mart ayı fiyat listesini yayınladı

Opel, Zafira Life modelinin Mart ayı fiyat listesini yayınladı. Ülkemizde en çok tercih edilen otomobil modelleri arasında yer alan Zafira Life, geniş ailelerin ilk tercihi oluyor. Yenilenmiş tasarımı ve dikkat çeken özellikleri sayesinde sınıfının en iyisi olarak gözüküyor.

Opel Zafira Life modeli özellikleri

Zafira Life, göz alıcı tasarımı ile hem iş için hem de özel hayatınız için ideal bir seçim olarak gözüküyor. Otomobil anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi ile birlikte geliyor. Modelin ön tasarımını, LED gündüz farlar ve Xenon uzun hüzmeli farlar oluşturuyor. Elektrikli ve sürgülü kapılar sayesinde yolcular otomobile çook rahat bir şekilde girip çıkabiliyor.

Model, kompakt dış görünüşe, panoromik cam tavana, geri görüş kamerasına, şerit koruma sistemine ve otomatik klimaya sahip. Yolcularına 9 kişilik oturma düzeni sunan otomobil, konforlu bir sürüş deneyimi de sağlıyor. Zafira Life, çok amaçlı bir aile otomobili olarak alıcılarının beğenisine sunuluyor. Model, 6 farklı renk seçeneği ile birlikte geliyor.

Elegance XL özellikleri

Peki, Opel Zafira Life modelinin Mart ayı fiyat listesi nasıl? İşte güncel fiyat listesi...

Opel Zafira Life modeli 2022 Mart fiyat listesi

Kampanya 31 Mart tarihine kadar Opel yetkili satıcılarında geçerli oluyor. Otomobil 569 bin 900 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Opel, 2 ay ertelemeli 75 bin Türk Lirasına, 12 ay vade, yüzde sıfır faiz seçeneği ile 6 bin 250 Türk Lirasından başlayan aylık taksitlerle ödeme imkanı sunuyor. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Bu fiyatlara bazı opsiyonlarda eklendiğinde araç satış fiyatından daha pahalı hale geliyor. Bu opsiyonlar ise; Metalik renk 4 bin Türk Lirasıdır.

2.0 180 HP DİZEL AT8 ELEGANCE XL
Satış Fiyatı:
569.900 Türk Lirası

Editörün notu: Bu haber 10 Mart 2022 tarihinde 17:36'da hazırlandı.
Hazırlandığı tarih itibarı ile,
1 Dolar: 14,76
1 Euro:16,45
1 gram Altın: 960

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Uygun ticari araç modeli: Opel Combo Life! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Ford'den 2 bin 600 TL indirim! İşte Ford Courier 2022 Mart Fiyatları...

Ford EcoSport'a 14 bin 400 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyatları...

Ford'den diğer markaları çılgına çevirecek indirim! Tam 3 bin 400 TL! İşte Tourneo 2022 Mart fiyat listesi...

Ford Kuga'dan 44 bin 800 TL indirim! Herkes bayilere koşacak! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Honda HR-V Türkiye'de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Opel Zafira Life modelinin güncel fiyat listesi