Otomobil

Opel'den sıfır araç sahibi olmak isteyenlere müjde! İndirimli fiyat listesi açıklandı!

Opel’den tercihini sıfır araçtan yana kullanmak isteyenlere sevindirici haber geldi. Opel Corsa modelinin güncel fiyat listesi belli oldu. Otomobil sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. İşte Opel Corsa 2022 fiyat indirimli listesi...Otomotiv sektöründe yaşanan bu hareketlilik sonucunda otomobil üreticileri araç sahibi olmak isteyenlere özel şubat ayı kampanyalarını duyurdu

Döviz kurundaki dalgalanma ve çip krizi nedeniyle sıfır otomobil fiyatları zirveyi gördü. Otomotiv sektöründe yaşanan bu hareketlilik sonucunda otomobil üreticileri araç sahibi olmak isteyenlere özel şubat ayı kampanyalarını duyurdu. Opel Türkiye şubat ayına özel tasarladığı bu kampanyada Corsa modeline yaptığı indirimli fiyat etiketiyle sıfır araç sahibi olmak isteyenleri sevindirdi.

Opel'in Corsa modeli Türkiye'de en çok satan otomobil modeli olarak listelerde ilk sıralara yerini aldı. Şubat ayında bir çok otomobil markası fiyat listelerini güncelledi. Bu fiyat listelerinde dikkat çeken otomobil markalarından biri Opel oldu. Yeni bir araç sahibi olmak isteyenler Opel'in fiyat listesini inceleyebilir. Otomobil sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın.

Opel Corsa'nın donanım paketleri neler? Detaylar haberimizde...
 

Ülkemizde en çok rağbet gören hatchback sınıfı araç modellerinden olan Opel Corsa şubat ayında uygun fiyat seçenekleri ile bütçe dostu olmayı amaçlıyor. Devletin ÖTV matrah düzenlemesi otomobil sektörünü de hareketlendirdi.

Bu matrah düzenlemesinden etkilenen Opel'in Corsa modeli indirimli fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunuluyor. Opel Corsa, üç farklı donanım paketiyle satışa sunuldu. Bu donanım paketleri ise, Edition, Elegance ve Ultimate. Türkiye'de otomobil satışını arttırmayı hedefleyen Opel, indirimli fiyat listesini paylaştı.

Peki Opel'in Corsa modeli özellikleri nelerdir? detaylar haberimizde...

 

OPel'in Corsa modeli sürüş keyfini üst düzey güvenlik standartları ve alman mühendisliği ile birleştirerek geleceğe hazır bir otomobil tasarladı. Opel Corsa 332 bin Türk Lirasından başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Model, yedi farklı renk seçeneğine, 6,5JX16 Alaşımlı jantlar ve iç tasarımında da iki farklı renk seçeneğine sahip.

Opel Corsa Edition donanımı, arka park sensörüne, ön çarpışma uyarısına, şerit koruma özelliği ile şerit takip sistemine, LED ön farlar ve LED sis farlarına sahip. Elegance modeli, 7 dijital sürücü bilgi paneline, geri görüş kamerasına, ambiyans aydınlatma sistemine, otomatik kararan dikiz aynasına, krom cam çerçeveleri ve ön ızgaraya sahip. Ultimate modeli ise elmas kesimli alaşım jantlara, spor ön ve arka tamponlara, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemine, otomatik katlanan yan aynalar, klimaya ve LED stoplara sahip. 

Peki Opel'in Corsa modeli fiyat etiketi ne kadar? Detaylar haberimizde...

 

İşte Opel'in Corsa modeli için güncel fiyat listesi...

1.2 75 HP BENZİN MT5 ELEGANCE
Tavsiye edilen satış fiyatı:
358.900 Türk Lirası
Kampanyalı satış Fiyatı: 332.000 Türk Lirası

1.2 100 HP BENZİN AT8 EDITION
Tavsiye edilen satış fiyatı:
446.900 Türk Lirası

1.2 100 HP BENZİN AT8 ELEGANCE
Tavsiye edilen satış fiyatı:
463.900 Türk Lirası

Opsiyonlar...

Metalik Renk Tüm Donanımlar
Tavsiye edilen satış fiyatı:
5.000 Türk Lirası

Siyah Tavan Edition
Tavsiye edilen satış fiyatı:
4.000 Türk Lirası

Siyah Tavan Elegance
Tavsiye edilen satış fiyatı:
4.000 Türk Lirası

Siyah Tavan Ultimate
Tavsiye edilen satış fiyatı:
4.000 Türk Lirası

Panoramik Cam Tavan Elegance
Tavsiye edilen satış fiyatı:
10.000 Türk Lirası

Panoramik Cam Tavan Ultimate
Tavsiye edilen satış fiyatı:
10.000 Türk Lirası

Teknoloji Paketi Ultimate
Tavsiye edilen satış fiyatı:
15.000 Türk Lirası

Ford Focus 2022 fiyat listesi resmen uçtu!

Volkswagen hızla büyümeye devam ediyor: İki yeni SUV modeli yolda!

Yeni Kia Sportage mart ayında Türkiye'de!