27 / 04 / 2024

Optimist Residence Fikirtepe satılık!

Optimist Residence Fikirtepe satılık!

Firma: Mist İnşaat

Proje: Optimist Residence

13 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Optimist Residence projesi konut, AVM ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Optimist Residence Fikirtepe satılık daireler yakında lanse edilecek.




"İstanbul'un göz bebeği" sloganıyla alıcılarını bekleyen  Optimist Residence  projesi Fikirtepe’nin en hareketli lokasyonunda 3 blok şeklinde yükseliyor. Optimist Residence projesinde konut, AVM ve ticari ünitelere yer veriliyor. 


13 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  Optimist Residence  projesinin 4 bin 500 metrekaresi yeşil alanlar için ayrıldı.  Mist İnşaat  imzasına sahip Optimist Residence projesinde 3.40 metre brüt, 3.15 metre net tavan yüksekliğiyle ferah bir yaşam sunuluyor.


Lansmanı bu ay sonunda yapılacak olan Fikirtepe Optimist Residence Evleri'nde 1+0'dan 4+1' kadar farklı dairelere yer veriliyor.  Projenin 2019 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. 


Optimist Residence Fikirtepe Evleri;  Marmaray  ve Kadıköy – Kartal metrosunun kesişme noktası olan Ayrılık Çeşme durağına 150 metre, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne birkaç dakika mesafede inşa ediliyor. Ayrıca proje Uzunçayır Metrobüs ve Ünalan Metro kesişim noktasına 200 metre mesafede konumlandırılıyor. 



Tel: 444 30 67

Web: http://www.optimistresidence.com.tr/


Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön