27 / 04 / 2024

Optimist Residence Fikirtepe teslim tarihi!

Optimist Residence Fikirtepe teslim tarihi!

Firma: Mist İnşaat

Proje: Optimist Residence

Optimist Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de Mist İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje "İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılıyor...



Konut, AVM ve ticari ünitelerden oluşan  Optimist Residence  projesi İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de inşa ediliyor. Optimist Residence'ta 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 


Proje konum olarak  Marmaray   ve Kadıköy – Kartal metrosunun kesişme noktası olan Ayrılık Çeşme durağına 150 metre, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne birkaç dakika mesafede yer alıyor. 


Fiyat ve ödeme planı henüz belli olmayan Optimist Rezidans projesi  Mist İnşaat  imzası taşıyor. Optimist Rezidans projede 3.40 metre brüt, 3.15 metre net tavan yüksekliğiyle ferah bir yaşam sunuluyor. 


Optimist Residence projesinin 4 bin 500 metrekarelik kısmı yeşil alanlar için ayrıldı. Proje 13 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.  


Optimist Fikirtepe Evleri ortak alanlarında, spor merkezi, açık yüzme havuzu, masa tenisi, bilardo, yoga alanı, pilates alanı, sağlık / dinlenme merkezi, sauna, spa center, buhar odası, güzellik salonu, lounge club iş, dinlenme ve eğlenceyi bir arada sunan club house toplantı odası, çatı güneşlenme terasları, süs havuzu gibi olanaklar da olacak. 


Optimist Residence Fikirtepe teslim tarihi!


Optimist Residence Fikirtepe teslim tarihi 2019 olarak planlanıyor. Proje bu ay içerisinde basına tanıtılacak. 


Optimist Residence iletişim

Tel: 444 30 67 

Web: http://www.optimistresidence.com.tr

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön