29 / 04 / 2024

Ordu Büyükşehir 2016 yatırımlarını masaya yatırdı!

Ordu Büyükşehir 2016 yatırımlarını masaya yatırdı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yaptığı 2015 Yılı Değerlendirme Toplantısı ile 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilen ve 2016 yılında yapılması planlanan çalışmaları masaya yatırdı.




Ordu Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yaptığı 2015 Yılı Değerlendirme Toplantısı ile 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilen ve 2016 yılında yapılması planlanan çalışmaları masaya yatırdı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz başkanlığında Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.

 

BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK
 

Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu yaptığı konuşmada Ordu Büyükşehir Belediyesinin tüm çalışanları ile birlikte geride kalan kısa sürede çok büyük işlere imza attığını söyleyerek; “Bu güzel çalışmaları ve hizmetleri hep birlikte ortaya koyduk. Ordulu hemşehrilerimize hizmet etmiş olmanın mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz. Emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK

 

Ordu kamuoyunun Büyükşehir’in hizmetlerinden son derece memnun olduğuna vurgu yapan Başkan Enver Yılmaz ise; “Büyükşehir Belediyesi olarak şimdiye kadar birçok önemli yatırım ve hizmeti hayata geçirdik. Yaptığımız kamuoyu araştırmalarında vatandaşlarımızın yapılan faaliyetlerden son derece memnun olduğunu görüyoruz, ancak bu bizim için yeterli değil. Hizmet ve yatırım ağımızı genişleterek vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye etmeye devam edeceğiz. Biz, bir ve beraber olacağız. Bu birlik ve beraberlik de inşallah ilimize ve memleketimize güzel hizmetler yapmaya vesile olur. İlimizin ve ilçelerimizin kalkınması için gösterdiğiniz seferberliğe teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

PROJELER ANLATILDI

 

Konuşmanın ardından şube müdürleri, 2015 yılı içerisinde kendi birimleriyle yaptıkları çalışmaları ve projeleri sunum eşliğinde katılımcılara anlattılar ve 2016 yılı içerisinde yapılacak projeler hakkında da bilgi verdiler.

 

Daha güçlü bir Ordu inşa etme bilinciyle hayata geçirilen ve geçirilecek hizmetler üzerine fikir alışverişinde bulunulan toplantı tüm gün sürdü.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön