29 / 04 / 2024

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.




Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını müjdeledi.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Daire Başkanı Özgür Almaç ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ordu Olay gazetesinden Mertcan Deniz'in haberine göre imar planlarının onaylanmasıyla beraber bölgede gerçekleştirilecek olan turistik ve kültürel projelerin önünün açıldığını dile getiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya "Uzun bir çalışmadan sonra netice hayırlı oldu. Söz konusu bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah, bölgemizde turizmi daha da canlandıracak projeler hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile işbirliği içerisinde yapılan çalışmaların, söz konusu bölgenin turizm potansiyelini artırarak ekonomik kalkınmaya katkı sağlayacağı kaydediliyor. 

Ordu Çambaşı Yaylası na imar müjdesi!

BİLECİK ERTUĞRULGAZİ MAHALLESİ'NİN DE İMAR SORUNU ÇÖZÜLDÜ


Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Bilecik Merkez’de yer alan Ertuğrulgazi Mahallesi’nde 10 seneyi aşkın zamandır süre gelen imar sorununu çözmek üzere beklenen ihale gerçekleştirildi. Paylaşılan bilgilere göre 18. Madde Uygulaması sorunu, Yüklenici firma ile imzalanan sözleşme sonucunda ilke, esas ve standartlara uygun bir şekilde düzenlenmeye alınarak sorun ortadan kaldırılmış olacak.

Yine verilen detaylara göre daha önce iki defa Mahkeme Kararları ile iptal edilen ve 2019 senesinin ilk aylarından itibaren çıkmaza girmiş olan 18. Madde Uygulaması, Bilecik Belediyesinin yapmış olduğu ihalenin sonuçlanmasının ardından yeni yüklenici firmaya ihale edildi. 

Bilecik Haber'in aktardığı bilgilere göre, ihale edilmiş olan çalışmaların tamamlanmasıyla beraber Ertuğrulgazi Mahallesinde yapı ruhsatı alımındaki engel ortadan kalkmış olacak.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı söz konusu konu ile ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamada, vatandaşların bu konudaki sorunlarının bundan sonraki süreçte ivedilikle çözüme ulaşacağını dile getirdi.

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Belediyeden ticaret imarlı 6 arsa!

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!


Geri Dön