27 / 04 / 2024

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde, nitelikli ve sağlam konutlar inşa etmeyi sürdürüyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Şanlıurfa, Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından temeli atılan kalıcı deprem konutlarının inşaatı hızla devam ediyor.

Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından Şanlıurfa’da hızla yükselen deprem konutlarına ilişkin video paylaşıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan video ile yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

“Şanlıurfa, Birecik ve Eyyübiye'deki deprem konutlarımızın inşası hız kesmeden devam ediyor. Nitelikli, sağlam ve güvenli konutlar hayata geçirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz"

TOKİ nin Birecik ve Eyyübiye de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

MALATYA'DAKİ DEPREM KONUTLARI TESLİME HAZIR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde ihya ve inşa çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Malatya’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temelleri atılmış olan kalıcı deprem konutlarının inşası devam ediyor.

Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından Malatya’da hızla yükselen deprem konutlarına ilişkin bir video da paylaşıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada da şu ifadeler yer aldı: “Depremden etkilenmiş olan illerimizin yeniden ihya ve inşası hızla devam ediyor.. Malatya'daki deprem konutlarımız etaplar olarak teslime hazır bir duruma gelmiş olup, devam eden konutlarımızın teslim aşamasına gelmesi için de çalışmalar hızla sürüyor. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli konutlarına bir an evvel kavuşturmak için gayretle çalışıyoruz.”

 


Geri Dön