29 / 04 / 2024

Ordu Kumru Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Ordu Kumru Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, 13 milyon ihale bedeli olan hastanemiz 50 yataklı olarak inşa ediliyor. Hastanemizin hali hazırda yüzde 95'i tamamlandı" dedi.



"Elele yürüttüğümüz bu mücadele bizi güzel günlere ulaştıracak" diyen Başkan Hatipoğlu, "Tüm çabamız Kumru halkına modern ilçe kazandırmak. Kaba inşaatı devam eden İHL Okul Kompleksi'nin tamamlanmasıyla ilçemiz değer kazanacak" dedi.


Kumru halkından aldıkları güçle çalıştıklarını belirten Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, ilçedeki çalışmaların yaz aylarıyla birlikte hız kazandığını kaydetti. İlçede yürütülen kamu yatırımlarının bir an önce tamamlanması ve Kumru sakinlerinin daha müreffeh bir yaşam sürmelri için tüm ilçe imkanlarının seferber edildiğini belirterek" Kumru'nun yüz akı projelerden biri olacak hastanemiz vatandaşlarımız için şifa kaynağı olacak. 9 dönüm arazi üzerinde 10 bin 682 metrekare kapalı alan, 3 bin 65 metrekare bina oturum alanı bulunuyor. 13 milyon ihale bedeli olan hastanemiz 50 yataklı olarak inşa ediliyor. Hastanemizin hali hazırda yüzde 95'i tamamlandı" dedi. İlçeye yapılacak olan 50 yataklı Devlet Hastanesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, "Hastanenin yapım aşaması başladığı andan itibaren geçici hizmet verecek binanın tahsisi ve yapım aşamasındaki süreçle ilgili konuların ele alındığı görüşmeler gerçekleştirildi" dedi. Konuyla ilgili görüşmelerin tamamlandığını kaydeden Başkan Hatipoğlu başkanlığında yetkililerle bir araya gelerek süreçle ilgili toplantı gerçekleştirdi.


Bölgenin yüz akı İHL


"Bölgenin en büyük eğitim komplekslerinden biri olarak yükselecek olan ve şu an kaba inşaatı devam eden İHL Okul Kompleksi 35 dönüm arazi üzrerinde yükselecek. 32 derslikli olacak 200 öğrenci kapasiteli yurt ve kapalı spor salonu bulunan kompleks 15 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Yatırımın komple bedeli 12 milyon olarak belirlendi."


10 milyonluk yatırım


"DSİ Küçük Sanayi Alanı Taşkın Duvarı çalışması ilçenin değerli projeleri arasında yer alacak: DSİ Elekçi Deresi ise ilçe merkezindeki derece 1.5 kilometrelik kısmının ıslah çalışması yapılacak. İhale tarihi belirlenen proje, yaklaşık 10 milyonluk bir yatırım olacak."




Star





Geri Dön