07 / 05 / 2024

Ordu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Ordu Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanacak olan “Ordu Kentsel Dönüşüm Protokolü İmza Töreni” için hazırlıklar tamamlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce konuyla ilgili açıklama yaptı...




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Ordu Büyükşehir Belediyesi arasında “Ordu Kentsel Dönüşüm Protokolü"  imzalandı. Ordu Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında  ‘Altınordu ve Gürgentepe ilçelerinde ve Stadyum çevresinde olmak üzere toplam 171 bin metrekarelik alanda çalışma yürütülecek.


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce sosyal paylaşım sitesi twitter'dan yaptığı açıklamada: " Ordu Belediyemizle Kentsel dönüşüm protokol imza töreni ve incelemelerde bulunmak üzere Ordu'dayız. Ordu Çevre ve Şehircilik il müdürlüğümüzü ve çalışanlarını ziyaretimizde çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz. Altınordu ve Gürgentepe ilçelerimizde ve Stadyum çevresinde olmak üzere toplam 171 bin m2’lik alanda çalışma yürüteceğiz. Ordumuzda, Altınordu İlçesi, Şirinevler Mahallesi Kamyon Garajının olduğu 24.000 m²’lik alanda “Rezerv Alan” çalışmalarımız devam ediyor. Biz Kentsel dönüşümü "halka rağmen" değil, "halkımızla ile beraber" yapıyoruz." dedi.


Ordu da kentsel dönüşüm başlıyor!


Ordu da kentsel dönüşüm başlıyor!


Ordu da kentsel dönüşüm başlıyor!


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


 


Geri Dön