19 / 05 / 2024

Orhan Holding A.Ş., Mudanya'da okul yaptırıyor!

Orhan Holding A.Ş., Mudanya'da okul yaptırıyor!

Eğitim alanındaki derslik ve altyapı ihtiyacının önemli bölümü son yıllarda hayırseverler tarafından sağlanıyor



Bursalı Orhan ailesi de bugüne kadar yaptığı 3 okula ilaveten şimdi de Mudanya'da bir okul yaptırıyor. Aile vilayette protokol imzaladı.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Orhan ailesi tarafından yaptırılacak 'Necla Orhan İlköğretim Okulu'nun protokolü törenle imzalandı. Bursa'da yaptırdıkları eğitim kurumları ile adını duyuran Orhan Holding AŞ, yeni bir eğitim kurumuna daha imza atıyor. Daha önce annesi, babası ve kendi adına yaptırdığı okullarla dikkat çeken Orhan Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Orhan, şimdi ise eşi Necla Orhan adına okul yaptırmak için harekete geçti. Bursa Heykel Valilik binasında düzenlenen protokol törenine Vali Şahabettin Harput, Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Orhan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Orhan ve eşi Necla Orhan ile oğulları Murat Orhan katıldı. Orhan Holding tarafından Mudanya'da Bademli Necla Orhan İlköğretim Okulu bahçesine özel proje uygulanarak, zemin + 1 katlı ve bünyesinde 5 derslik, 2 anasınıfı, 1 bilgisayar laboratuvarı, 1 öğretmenler odası, 1 anasınıfı mutfağı ve spor soyunma odaları bulunan ek bina yapılacak. Orhan Holding AŞ tarafından anahtar teslim inşa edilerek, kullanma hakkı Bursa Valiliği'ne devredilecek okulun 2010-2011 eğitim öğretim yılında hizmete verilmesi planlanıyor.

Protokol töreninde konuşan Vali Harput, Orhan ailesini kutlayarak ölümsüz yatırım olan eğitime verdikleri destekten dolayı kutladı. Orhan ailesinin eğitim gönüllüsü olduğuna işaret eden Harput, okulun anahtar teslimi yapılarak Milli Eğitim'in hizmetine sunulacağını söyledi. Orhan Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Orhan ise daha önce annesi, babası ve kendisi adına okullar yaptırdığını hatırlatarak şöyle konuştu: "Allah'a şükür bize bugünleri gösterdi. Şimdi eşimin adına okul yaptırıyoruz. Şu krizden inşallah çıkarsak oğlum Murat'ın da kendi adına okul yaptırmasını istiyorum."

Necla Orhan ise sağ iken kendi adına okul yaptıran eşine teşekkür ederek, "Verdiğimiz paralar helal olsun, Allah bize paralarımızı bu yollarda harcamayı nasip etsin. Eşime de beni bu şekilde onurlandırdığı için çok teşekkür ediyorum." dedi. 
Zaman


Geri Dön