02 / 05 / 2024

Orhangazi Çakırlı Meydanı genişletilecek!

Orhangazi Çakırlı Meydanı genişletilecek!

Orhangazi Belediyesi, Çakırlı'da hayata geçirmeyi planladığı meydan düzenlemesi için kolları sıvadı. Önceki gün yapılan meclis toplantısında meydan projesi imar komisyonuna havale edildi. Kamulaştırmanın ardından Çakırlı Meydanı genişletilecek.



Orhangazi Belediyesi, Çakırlı'da hayata geçirmeyi planladığı meydan düzenlemesi için kolları sıvadı. Önceki gün yapılan meclis toplantısında meydan projesi imar komisyonuna havale edildi. İmar komisyonunda görüşüldükten sonra uygulamaya geçilecek olan plan düzenlemesi ile birlikte Çakırlı'da mevcut meydana bakan bazı binalar istimlak edilecek. Kamulaştırmanın ardından Çakırlı Meydanı genişletilecek. 


A Gazete


Haber Bursa Hakimiyet'te şu şekilde yer aldı;


Bursa'nın Orhangazi Belediyesi mahalle olan eski köylere meydan kazandırıyor. Belediye, Çakır lı'da hayata geçirmeyi planladığı meydan düzenlemesi için kolları sıvadı. Önceki gün yapılan meclis toplantısmda meydan projesi imar komisyonuna havale edildi. İmar komisyonunda görüşüldükten soma uygulamaya geçilecek olan plan düzenlemesi ile birlikte Çakırlı'da mevcut meydana bakan bazı binalar istimlak edilecek. 

Kamulaştırmanın ardından Çakırlı meydanı genişletilecek. Öte yandan Raşit Efendi Caddesi'nde bulunan ve daha önce kamulaştırılan binanın yıkımı belediye ekipleri tarafından yapıldı. 

Belediye Başkam Neşet Çağlayan, Çakırlı Mahallesi'ne güzel ve geniş bir meydan kazandıracaklarını ifade etti.


Bursa Hakimiyet


Haber Bursa Hayat'ta şu şekilde yer aldı;


ORHANGAZİ Belediyesi'nin önceki gün yapılan Şubat Ayı Belediye Meclis toplantısında görüşülerek imar komisyonuna havale edilen Çakırlı'daki 9 ayrı parselde Meydan düzenlemesi için plan düzenlemesi yapılacak. İmar Komisyonunda görüşüldükten sonra uygulamaya geçilecek olan plan düzenlemesi ile birlikte Çakırlı'da meydana bakan bazı binalarda kamulaştırma çalışması yapılacak. Kamulaştırmanın ardından da Çakırlı meydan genişleme çalışması yapılacak. 

İLK BİNA YIKILDI

Öte yandan Orhangazi Belediyesi'nin Çakırlı Meydanına bakan Raşit Efendi Caddesinde bulunan ve daha önce kamulaştırması gerçekleştirilen binanın yıkımı Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından yapıldı. Binanın yıkılması ile birlikte Raşit Efendi caddesinde genişleme çalışması yapıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan. 

Çakırlı Mahallesi'ne güzel ve geniş bir meydan kazandıracaklarını ifade etti. 

YALOVA CADDESİ HIZLA TAMAMLANACAK

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan. Yalova Caddesi üzerinde başlatılan kaldırım çalışmalarını inceledi. Beraberindekilerle birlikte Yalova Caddesini gezen Başkan Çağlayan, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Çağlayan, yağışların ardından kaldırım çalışmalarının iki ayrı noktada başlatıldığını belirterek. "Tozkoparan Caddesindeki çalışmalarımız bitti. 

Şimdi bu caddenin bağlantı sokaklarında kaldırım çalışmaları sürüyor. Tozkoparan caddesinin devamında Cumhuriyet Alanı'ndan Yalova Caddesi boyunca çalışmalar yapılacak. Amacımız bu cadde üzerindeki çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayıp burada esnafımızın yaşadığı sıkıntıyı oıtadan kaldırmak" dedi. 

BAŞKAN AK MASALARDA

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan dün güne erken saatlerde belediye hizmet binası girişindeki Ak Masalarda başladı, sabah mesai saatinden önce belediyeye gelerek girişteki Ak Masalara oturan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, burada hem çalışmaları denetledi hem de Ak Masalara talep için gelen vatandaşları dinledi. 

CAMİ CEMAATİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, dün sabah namazında cami cemaati ile kahvaltıda bir araya geldi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan. Mcclis üyeleri ve AK Parti teşkilat mensupları ile birlikte Sabah Namazını Gazi Orhanbey Camiinde kıldı. Namaz sonrasında Orhangazi Belediyesi Sosyal Yardım 


Bursa Hayat


Geri Dön