28 / 04 / 2024

Orhangazi İmam-Hatip Lisesi inşaatı devam ediyor!

 Orhangazi İmam-Hatip Lisesi inşaatı devam ediyor!

Bursa Orhangazi Nadir Yolu üzerinde yapılmakta olan Yeni Orhangazi İmam-Hatip Lisesi İnşaatı'nda geri sayım sürüyor. Okul inşaatında son rötuşlar yapılıyor..



Geçtiğimiz hafta teslim işlemlerinin başlayacağı açıklanan projede eksikler tamamlanmaya çalışılıyor. 

Bursa İl Özel İdare tarafından ihalesi 1.860.000 lira olarak gerçekleşen projede 24 derslikli bir okul binası yer alıyor. 10 Mart 2014'te yapımına Meriç Kurt ve MTO Serhat İnşaat Şirketi öncülünde İnşaatçılar Yapı Mühendislik Şirketi tarafından başlanan projenin 240 günlük yapım süresi geçtiğimiz aylarda sona ermişti. Şu anda bahçe düzenleme, çevre kaplaması ve dış çevre düzenlenmesi ile ilgili çalışmaların sürdürdüğü projede son rötuşlar yapılıyor. 


ÖNÜMÜZDEKİ YILA HAZIR OLACAK 

Bursa İl Özel İdaresi'nce "Ortaokul" olarak yapımına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen binada ikinci aşama olarak donanımların yerleştirilmesi bekleniyor. Orhangazi Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve İmam-Hatip Ortaokulu'nun bu ders yılını bulundukları binalarda tamamlayacakları, bu süre içinde donanım eksikleri tamamlanarak bu okulumuzun yeni öğretim yılına kadar tamamlanacağı ve bu okullarımızın yeni öğretim yılına burada başlayacakları belirtildi. Okulun ulaşım sorunu ise bitişiğinde bulanan şehir içi minibüs hattı ile çözümlenmiş olacak. 


Bursa Yenigün


Geri Dön