01 / 05 / 2024

Orka Group, 170 bayisini İstanbul 'da ağırladı!

Orka Group, 170 bayisini İstanbul 'da ağırladı!

Damat, Tween, ADV gibi erkek giyiminin önde gelen ve dünyada tanınan markalarını üreten Orka Group, Türkiye 'deki bayilerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelen ve bayiliklerini yapan 170 firmanın temsilcisini İstanbul 'da ağırladı



Damat, Tween, ADV gibi erkek giyiminin önde gelen ve dünyada tanınan markalarını üreten Orka Group, Türkiye 'deki bayilerinin yanı sıra Rusya, Güney Afrika, İspanya, Hollanda, Polonya ve Dubai gibi dünyanın dört bir yanından gelen ve bayiliklerini yapan 170 firmanın temsilcisini İstanbul 'da ağırladı.Her yıl yaz ve kış aylarında olmak üzere iki kere düzenlenerek bir sonraki yılın koleksiyonlarının tanıtıldığı hem de bir önceki döneme ait siparişlerin adet ve ciro bazında artırılmasının hedeflendiği toplantıya katılan yaklaşık 250 kişi, yeni ve iddialı renklerin; lüks ve farklı detaylarla birleştiği 2012 Yaz koleksiyonlarına büyük ilgi gösterdi. Damat, Tween, ADV ve Damat Ceremony olarak toplam 2 bin parçadan oluşan dört farklı koleksiyonun sergilendiği showroom katılımcıların beğenisini topladı. Yeni sezon ürünlerini inceleme fırsatı bulan ve yeni trendler hakkında görüş alış verişi yapan ziyaretçiler, 4 gün gibi kısa bir sürede yaklaşık 20 milyon dolarlık sipariş verdi. Toplantıya katılamayan firmaların da daha sonra gelerek koleksiyonları inceleyeceği düşünüldüğünde, 2012 Yaz sezonu için Orka Group satışlarının en az yüzde 50 oranında artıracağı görüldü.

Yeni bayilikler verecek

Orka Group önümüzdeki dönemde bayi sayısını artırmayı da hedefliyor. Başta Türkiye 'de Adana, Gaziantep, şžanlıurfa ve Sivas şehirlerinde bayilik verecek grup, yurtdışında da Polonya, Rusya, İngiltere, İspanya, Romanya, İran, Körfez Ülkeleri, Amerika, Balkanlar ve Almanya 'da mevcut bayilik ve mağazalarının dışında, kendi yatırımlarını artırmayı planlıyor. 2012 yıl sonu hedefi ise yurtdışında 40 yeni mağaza, yurtiçinde ise 35 yeni mağaza ile toplam 75 mağaza olarak belirlendi.
Hürriyet


Geri Dön