28 / 04 / 2024

Örnek Belediyecilik Proje Yarışması'nda son hafta!

Örnek Belediyecilik Proje Yarışması'nda son hafta!

Belediyeler yarışıyor; Marmara'nın en iyi projeleri seçiliyor. Marmara Belediyeler Birliği tarafından geleneksel hale getirilen Örnek Belediyecilik Proje Yarışması'nın kayıtlarında son bir haftaya girildi



Marmara Belediyeler Birliği tarafından geleneksel hale getirilen Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması'nın kayıtları sona ermek üzere... 229 üye belediyesi bulunan Marmara Belediyeler Birliği'nin, üye belediyelerine yönelik olarak 3. kez düzenlediği yarışmaya, bu yıl da geniş katılım var.

Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Projeler, Çevre ve Altyapı Projeleri ve de İyi Yönetim Projeleri olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlenecek proje yarışmasının kayıtları 11 Eylül 2009 tarihinde sona eriyor.

Belediyecilikte özgün projelerin desteklenmesi ve yapılan çalışmaların diğer belediyelere örnek olacak şekilde tanıtılarak yaygınlaştırılmasının yanında, topluma kaliteli hizmet sunma amacını güden belediye yöneticilerinin ve personelinin ödüllendirilmesi için düzenlenen proje yarışmasına, Marmara Bölgesi'ndeki bütün büyükşehir belediyeleri, il belediyeleri, ilçe belediyeleri, belde belediyeleri ve belediyelere bağlı kuruluşlar ile iştirakleri katılıyor.


Geri Dön