21 / 05 / 2024

Ortadoğu’da lüksün adı “Mondrian Doha” ile değişiyor!

Ortadoğu’da lüksün adı “Mondrian Doha” ile değişiyor!

270 odasıyla seçkin bir yaşam stili getiren Mondrian Doha, hayallere hitap ederek, ayrıcalıklı yaşam tarzına özel bir ambiyans hazırlıyor. 



Mondrian Doha, kapılarını özel davetlilerin katılacağı şık bir gala ile açacak. Mondrian Doha Otel, sbe’nin işletme ruhuna sadık kalınarak dünyaca ünlü Hollandalı tasarımcı Marcel Wanders ve South West Architecture’ın işbirliği ile tasarlandı. 

 

Mondrian Doha, 270 odasıyla seçkin bir yaşam stili ve lüksü ayaklarınıza getiriyor. Mondrian Doha, hayallere hitap ederek, ayrıcalıklı yaşam tarzına özel bir ambiyans hazırlıyor. 

 

Katar’daki yeni yatırımları Mondrian Doha’nın açılacağını duyuran sbe İşletme Baş Direktörü Jorge Giannattasio, “Ortadoğu’daki ilk otelimizi Katar Doha’da açmaktan heyecan duyuyoruz. Bu otele yapılan yatırımdan sonra, sonunda hayata geçtiğini görebilmek harika ve önümüzdeki yıl sbe markasını bölgede daha da genişletmek istiyoruz” dedi.

 

İmzalı tasarımlar ve ayrıntılardaki özen Mondrian’da buluşuyor

 

Doha’nın eşsiz manzarasına 360 derecelik panoramik bir görüş sağlıyor. Otel’in girişinden itibaren dikkat çeken Wanders imzalı havada asılı gibi duran özgün mimarili merpen ve el yapımı One-Minute Delft mavi porselen vazolar; çarpıcı, sofistike bir atmosfer yaratıyor. Özel tasarım Dean Majilis kanepeler ve yerelden ilham alan “enformasyon kabini” gibi özenli detaylar, konukları bölgenin büyüleyici tarihi ve kültürüne bağlıyor.
 


Geri Dön