28 / 04 / 2024

Oses Konya üretim tesisleri törenle açıldı!

Oses Konya üretim tesisleri törenle açıldı!

Türkiye’nin önde gelen çiğ köfte markası olan OSES Grup Gıda, Konya bölge üretim ve dağıtım merkezini düzenlenen muhteşem bir törenle hizmete açtı.



Oses Çiğ Köfte, Konya ve bölgesine daha fazla hizmet etmek ve şube sayısını artırmak adına Konya’ya dev bir yatırım yaparak İstanbul dışında üretim tesisi açma noktasında bir ilke imza attı. Bu arada Oses Çiğ Köfte Konya Bölge Yöneticisi ve Satış Direktörü Mustafa Uysal ile birlikte Konya’ya üretim tesisi kuran Oses Grup’un bu planlaması takdir topladı.

Üretim tesisinin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Açılış programına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, OSES Çiğ Köfte kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, şirket ortakları, Bölge Yöneticisi ve Satış Direktörü Mustafa Uysal, Konya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Selvi, Meram Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanlığı yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Oses Çiğ Köfte Bölge Yöneticisi ve Satış Direktörü Mustafa Uysal, “Açılışımızı yaptığımız bu tesis ile birlikte çiğ köftenin merkezini Konya yapacağız. Konya ve Anadolu bölgesinde bulunan müşterilerimize   çiğ köfteyi  daha hızlı ulaştırmak ve zaman kaybetmemk için çalışacağız . Açılışımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum ” dedi.

Programda söz alan Oses Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar ise Konya’ya yatırım yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. Oses’i bir dünya markası yaptıklarını hatırlatan Osman Yaşar, “Ülkemizde 60 ilde 00’ün üzerinde şubesiyle yurt içinde önemli bir marka haline geldik. Aynı başarıyı yurt dışında da göstererek Oses markasını ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Konya’daki yatırımızı da Konya Bölge Yöneticimiz Mustafa Uysal ile birlikte yaptık. Biz Konya insanını ve sizleri seviyoruz ve burada olmaktan dolayı da büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Selvi de yatırımın hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kurdele kesim töreninde konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da, Oses Grup gibi yatırımcıların Konya’ya yatırım yapmalarının önemine değinerek Osman Yaşar ve ekibine teşekkür etti.

Gerçekleştirilen sema gösterisinin ardından Oses Konya üretim tesisi dualar eşliğinde açıldı.

programın ardından   Oses grup toplu halde Mevlana  Haftası dolayısı ile Mevlana Kültür Merkezinde Düzenlenen etkinliklere katıldılar


Bölge Gazetesi


Geri Dön