14 / 05 / 2024

Osman Arslan kimdir?

Osman Arslan kimdir?

Halkbank Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...



2004-2012 yılları arasında Türkiye Halk Bankası AŞ'de Bölüm Müdürü, Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve Arap Türk Bankası'nda Genel Müdür olarak görev yapmıştır. Daha sonra Ziraat Bankası'na geçmiş ve Mart 2012'den itibaren Finansal Yönetimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Ocak 2013'ten itibaren Uluslararası Bankacılık ve Ortaklıklar Genel Müdür Yardımcısı ve Ağustos 2014'ten itibaren Bilgi Teknolojileri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlerde bulunmuştur.

Osman Arslan, Şubat 2015-Haziran 2017 arasında Ziraat Katılım Bankası AŞ'de Kurucu Genel Müdür olarak çalışmış ve 8 Haziran 2017 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası AŞ'de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam etmektedir. Yaşı hakkında bilgi verilmemiştir.

OSMAN ARSLAN DAHA ÖNCE HANGİ GÖREVLERDE BULUNMUŞTUR?

Osman Arslan, 1995 yılında Ziraat Bankası'nda göreve başlamıştır. Daha sonra özel sektör bankalarında yöneticilik yapmış ve 2004-2012 yılları arasında Türkiye Halk Bankası AŞ'de Bölüm Müdürü, Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve Arap Türk Bankası'nda Genel Müdür olarak görev yapmıştır. Mart 2012'den itibaren Ziraat Bankası'nda Finansal Yönetimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almış, ardından Uluslararası Bankacılık ve Ortaklıklar Genel Müdür Yardımcısı ve Bilgi Teknolojileri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Şubat 2015-Haziran 2017 arasında Ziraat Katılım Bankası AŞ'de Kurucu Genel Müdür olarak çalışmıştır. Haziran 2017'den itibaren ise Türkiye Halk Bankası AŞ'de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Recep Süleyman Özdil kimdir?
Fazlı Kılıç kimdir?
Serruh Kaleli kimdir?

Geri Dön