02 / 05 / 2024

Osman Torun son yolculuğuna uğurlandı!

Osman Torun son yolculuğuna uğurlandı!

GYODER Başkanı ve Torunlar Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un vefat eden babası Osman Torun son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda eski siyasetçi ve iş adamı katıldı.



Bir süredir evinde tedavi gördüğü öğrenilen Torunlar Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un babası 85 yaşındaki Osman Torun dün vefat etti. 


Merhumun cenaze namazı ikindi namazına müteakiben Altunizade'deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kalındı. Camii girişinde görevli polisler cenazeye katılmak için gelenlerin üstünü aradı. Torun'un cenazesine, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski başbakan yardımcısı Hüsamettin Özkan, eski bakan Cavit Çağlar, İstanbul eski valisi Hüseyin Avni Mutlu, birçok tanınmış iş adamı, akrabaları, ailesi ve sevenleri katıldı. 


İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Osman Torun'un cenazesi Çengelköy mezarlığına götürülerek toprağa verildi. Öte yandan cami çevresinde alınan geniş güvenlik önlemleri ise dikkat çekti.


Deniz Postası Gazetesi


Geri Dön