Kent Haberleri

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...  Kemahlı, Nurol Holding’in 2022 senesine ait performansı ile ilgili bulunduğu değerlendirmesinde, bütün faaliyet alanlarının ciro ve FAVÖK'e olumlu katkı sağladığına dikkat çekti

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Nurol Holding'in 2022 yılı bilançosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kemahlı, Nurol Holding’in 2022 senesine ait performansı ile ilgili bulunduğu değerlendirmesinde, bütün faaliyet alanlarının ciro ve FAVÖK'e olumlu katkı sağladığına dikkat çekti. 

Holding olarak gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından 2022 yılında iyi bir yıl geçirdiklerine dikkat çeken Kerim Kemahlı, "2022 yılında hedge maliyetleri yıllık yüzde 45-50'ye ulaştı" açıklamasında bulundu. 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü'ndeki araç garantisi ile ilgili de konuştu. 

İşte Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı'nın Osmangazi Köprüsü ile ilgili o açıklamaları...

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü'nden geçmesi garanti edilen araç sayısı ile ilgili de bir son dakika açıklamasında bulundu.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; Kerim Kemahlı, "Garanti edilen 40 bini yıl ortası tutturuyoruz" diye konuştu. Osmangazi Köprüsü'nden geçmesi garanti edilen günlük araç sayısı 40 bin şeklinde belirlenmişti.

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda hedefledikleri halka açıklık seviyesine ulaştıklarının altını çizen Kerim Kemahlı, çimento fiyatlarının taahhüt işlerinde şirketi sıkıntıya sürüklemesine karşın, lüks konutta stoklarının bittiğine ve yeni projelere baktıklarına vurgu yaptı. 

1 Temmuz 2016'da kullanıma açılan Osmangazi Köprüsü ya da İzmit Körfez Köprüsü'nü kullanarak seyehat etmek isteyen vatandaşlari köprünün 2023 yılına ilişkin geçiş tutarlarını da merak ediyor. 

Osmangazi Köprüsü'nden geçiş ücretleri araç sınıflarına göre değişiyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün resmî Twitter hesabından konu ile ilgili gerçekleştirilen açıklamada "Karayolları Genel Müdürlüğü  olarak işlettiğimiz ve Yap-İşlet-Devret (YID) olarak işletilen köprü ve otoyol geçiş ücretlerine 2023 yılında herhangi bir zam yapılmamıştır. Bu yönde çıkan haberler tamamen asılsızdır. Kamuoyuna duyurulur" ifadeleri kullanıldı. 

ARAÇ SINIFI VE ÜCRET 

1. SINIF: 184,50 Türk Lirası 

2. SINIF: 295,00 Türk Lirası  

3. SINIF: 350,00 Türk Lirası  

4. SINIF: 464,50 Türk Lirası  

5. SINIF: 585,50 Türk Lirası 

6. SINIF: 129,00 Türk Lirası 

Son dakika müjdesi: Bedelli askerlik yerleri belli oldu! İşte 2023 e-Devlet bedelli askerlik yerleri sorgulama ekranı...

Bekçi alımı için 2023 tarihleri resmen tek tek açıklandı! Tam 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alınacak! Sakın kaçırmayın

Gram altın için buz kestiren rakam geldi! Altın tam bu kadar olacak! Bu açıklama göreni şok etti! Siz de hemen bakın!