30 / 04 / 2024

Osmaniye Karaçay Deresi'nde asma köprü tamamlandı!

Osmaniye Karaçay Deresi'nde asma köprü tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Karaçay Deresi Rekreasyon Alanı'nda yapımını tamamladığı asma köprü törenle açıldı. Köprü ile Karaçay'ın iki yakası üçüncü kez buluştu



Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay Deresi Rekreasyon Alanı'nda yapımı tamamlanan asma köprü düzenlenen törenle açıldı.

Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Kerem Al'ın çabaları ve devlet yetkililerinin desteğine teşekkür ederek, "Karaçay Rekreasyon Alanı'na katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra da bu alanın güzelleştirilmesi için gayretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.


BERABERLİK RUHU

Program Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı'nın konseriyle başladı. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Çanakkale Zaferi'nin 101. yılında şehit ve gazilerimiz rahmetle anarak, "Hain emelleri olanlar bilsin ki ülkemizdeki bin yıllık kardeşliği bozamayacaktır. Çanakkale destanı bu kardeşliğin en güzel örneğidir. Bugün, bu güzel proje ile bu birlik ve beraberlik ruhu sergilenmektedir" dedi.

Başkan Kadir Kara, "Karaçay Rekreasyon Alanı, kentimiz için bir efsaneydi, yıllar geçti bu efsane gerçeğe dönüştü. Sayın Valimiz Kerem Al'ın takdirleri, teşebbüsleri ve bize vermiş olduğu güç ile hayat buldu. Karaçay Rekreasyon Alanı'na bizim de katkımız, açılışını hep birlikte gerçekleştireceğimiz asma köprü sayesinde olacak. Bugün Karaçay'ın yakası üçüncü kez bir araya geliyor" dedi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, "Böyle bir projeyi hayata geçirdiği için Sayın Vali Kerem Al ve Başkan Kadir Kara'ya teşekkür ediyorum" diye konuştu. Vali Kerem Al ise "Osmaniye'ye geldiğimde Karaçay hep negatif bir şekilde anıldı. Birtakım vesilelerle de gündeme geldi ancak çok şükür o negatif durum bugün başka bir tablo ile yer değiştirdi. Bize bu imkanı veren hükümetimize teşekkür ediyorum" dedi.


Sabah Güney


Geri Dön