27 / 04 / 2024

Osmaniye Yeşilyurt Mahallesi'nin yolları yenileniyor!

Osmaniye Yeşilyurt Mahallesi'nin yolları yenileniyor!

Adana Osmaniye Belediyesi, 320 toplu konutun inşa edildiği Yeşilyurt Mahallesi'nde yol çalışması başlattı. Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz, çalışmalar ile yaşam kalitesinin artacağını söyledi.



Adana Osmaniye Belediyesi, 320 toplu konutun inşa edildiği Yeşilyurt Mahallesi'nde yol çalışması başlattı. Belediye ekipleri 11 sokağı asfaltlarken, 5 sokağa ise parke taşı döşüyor. Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz,  TOKİ  ile Osmaniye Belediyesi'nin işbirliğiyle toplu konut alanı haline gelen bölgede, yolların yapılmasıyla yaşam kalitesinin artacağını söyledi. Muhtar Korkmaz, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'ya yol sorununun çözümü nedeniyle teşekkür etti.



Hürriyet Çukurova-GAP



Haber Olay Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Osmaniye Belediyesi'nin mahallelerde asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilyurt Mahallesi'nde 11 sokak tamamen asfaltlanırken, 5 sokak ise parke taş ile kaplanacak. 

Yeşilyurt Mahallesinde yapılan çalışmalar ile mahallede bir dönüşüm yaşanıyor. Yeşilyurt Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ ile birlikte 320 konut yapılarak, vatandaşların kullanımına sunulmuştu. 

Çalışmaları devamlı yerinde takip eden Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara'ya mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Mahallelerinde şu ana kadar 11 sokağın tamamen asfaltlandığını söyleyen Muhtar Korkmaz, 5 sokağın ise parke taşı ile kaplanacağını, parke çalışması ile birlikte mahallelerinde yol sorunun kalmayacağını söyledi. 


Olay Gazetesi


Geri Dön