30 / 04 / 2024

Ostenpark Beylikdüzü iletişim!

Ostenpark Beylikdüzü iletişim!

Firma: Osten Yapı

Proje: Beylikdüzü Ostenpark

Ostenpark Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Ostenpark Evleri satılık 3+1 daireler 270 bin liradan başlayarak değişiyor...




Ostenpark Evleri  Osten Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen Ostenpark Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer buluyor.


Ostenpark Beylikdüzü projesi 54 adet konuttan meydana geliyor. 2 blok olarak inşa edilen  Beylikdüzü Ostenpark  Evleri'nde bloklar 7 katlı olarak yükseliyor. Beylikdüzü Ostenpark Evleri'nde yalnızca 3 oda 1 salon daire tipi tasarlandı.


Ostenpark Beylikdüzü iletişim için 0212 856 00 94 telefon numarasından Beylikdüzü Ostenpark  satış ofisi ile görüşülüyor. Beylikdüzü Ostenpark ödeme koşulları dahilinde 60 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor.


Beylikdüzü Ostenpark Evleri teslimleri bu ay içinde başlıyor. Beylikdüzü Ostenpark Evleri'nde barbekü alanı, açık / kapalı otopark, güvenlik birimi, fitness merkezi gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Ostenpark Beylikdüzü satış fiyatları 270 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Ostenpark Evleri Beylikdüzü'nde daireler 135 metrekare ve 160 metrekare olarak tasarlandı.


Ostenpark Beylikdüzü satılık daire!


135 metrekare 3+1 daireler 270 bin liradan,

160 metrekare 3+1 daireler 350 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Ostenpark Beykent nerede?

Ostenpark Beylikdüzü Beykent adres : Adnan Kahveci Mahallesi Engin Sok No:7 BEYKENT Beylikdüzü / İSTANBUL 


Ostenpark Beylikdüzü iletişim

Telefon: 0212 856 00 94

Web: http://www.ostenpark.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön