29 / 04 / 2024

Ostenpark Beylikdüzü nerede?

Ostenpark Beylikdüzü nerede?

Firma: Osten Yapı

Proje: Beylikdüzü Ostenpark

Osten Yapı 'nın girişimi ile yükselen Ostenpark Beylikdüzü nerede? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz...




2 bloktan meydana gelecek şekilde yükselen Ostenpark projesi  Osten Yapı  girişimi ile hayata geçiriliyor. Tüm konutların 3+1 şeklinde tasarlandığı Ostenpark projesi İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde inşa edildi. 


Ostenpark Beylikdüzü projesinin blokları 7'şer katlı olarak yükseliyor. Ostenpark Beylikdüzü projesinde dairelerin alanları alanları 135 metrekare ile 160 metrekare arasında değişim gösteriyor. Ostenpark Beylikdüzü nerede? sorusuna geçmeden önce projenin fiyatlarını aktaralım: 


Ostenpark Beylikdüzü fiyat: 


Ostenpark Beylikdüzü projesindeki daireler 250 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiyor. 


Ostenpark Beylikdüzü ödeme: 


Ostenpark Beylikdüzü projesinde dairelerin yüzde 45'ine kadar olan tutar için banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. 


Ostenpark Beylikdüzü nerede?


Ostenpark Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek? 


Ostenpark Beylikdüzü projesinin daire teslimatları bu ayın sonunda yapılacak. Ostenpark Beylikdüzü nerede? sorusunun detaylı yanıtı şöyle: 


Ostenpark Beylikdüzü nerede?


Ostenpark Beylikdüzü nerede? Ostenpark Beylikdüzü adres: Adnan Kahveci Mahallesi Engin Sok No:7 BEYKENT Beylikdüzü / İSTANBUL 


Ostenpark Beylikdüzü telefon numarası: 0212 856 00 94


Telefon: 0212 856 00 94

Web: http://www.ostenpark.com/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön