28 / 04 / 2024

Oto World Asya Kurtköy satış ofisi!

Oto World Asya Kurtköy satış ofisi!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Oto World Asya projesi TEM otoyoluna 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. İşte Oto World Asya Kurtköy satış ofisi iletişim bilgileri...



Pendik  Oto World Asya  projesi 170 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projede yer alan kiralık dükkanların fiyatları 4 bin lira ile 5 bin lira arasında değişiyor.


Oto World Asya Kurtköy satış ofisi ile 216 392 22 22 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Satışları devam eden proje 365 galeriden meydana geliyor.


E-5 otoyoluna 6 kilometrelik, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometrelik, TEM otoyoluna 3 kilometrelik mesafede yükselen Oto World Asya projesi İstanbul Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor.


Has Şirketler Grubu imzası taşıyan Kurtköy Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si olma özelliğine sahip. Projede satılık dükkanların fiyatları 790 bin lira ile 1 milyon lira arasında değişiyor. 


Pendik Oto World Asya 'da yer alan dükkanların büyüklükleri minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak belirlendi. Projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.


Oto World Asya nerede?

Ulaşım: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul


Oto World Asya Kurtköy satış ofisi

Telefon : 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön