29 / 04 / 2024

Otokar açıkladı! Balıkesir'e 55 adet Centro teslimatı gerçekleşti...

Otokar açıkladı! Balıkesir'e 55 adet Centro teslimatı gerçekleşti...

Koç Topluluğu şirketlerinden bir olan Otokar, Centro mikrobüsün teslimatlarına devam ettiğini açıkladı. Belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak yapılan Centro’nun son teslimat adresi Balıkesir olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...



Otokar'ın belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak hazırladığı Centro’nun son teslimat adresi Balıkesir olarak gerçekleşti. Buna göre, Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından teslim alınan 55 adet Otokar Centro mikrobüs, törenle hizmete sunuldu.

Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından alınan 55 tane Centro mikrobüs Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törenle teslim edildi. Geçen sene hizmete başlayan 25 adet aracın ardından Balıkesir toplum ulaşımında kullanılan Otokar Centro sayısı da 80’e kadar ulaştı.

Otokar açıkladı! Balıkesir e 55 adet Centro teslimatı gerçekleşti...

BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜM YAŞANDI

Balıkesirlilerin daha konforlu bir ulaşım hizmeti alabilmeleri için önemli yatırımların hayata geçtiğini kaydeden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Ulaşım sisteminde büyük bir dönüşüme imza attık. Bandırma’da yeni 55 aracımız ile beraber ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Hizmete giren araçların Bandırmalılara hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

OTOKAR ÇOK FAZLA TERCİH EDİLİYOR

Otokar'ın kullanıcı ihtiyaçları kapsamında özel olarak tasarlayıp ürettiği otobüslerinin Türkiye dahil olmak üzere 60 ülkede milyonlarca yolcuyu güvenle taşıdığını ileten Otokar Yurt İçi Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Tokatlı ise şunları kaydetti: "Sadece araç değil, ulaşım sisteminde hayata geçirilen bu önemli dönüşüm çalışmasında Otokar’ın tercih edilmesinden mutluluk duyduk. 60 yıllık deneyimimizle geliştirdiğimiz Centro mikrobüs, tasarımı, yüksek performansı, dayanıklılığı, düşük yakıt tüketimi, üst seviye emniyet ve konforu ile toplu ulaşımda yeni bir dönem başlattı. Geçtiğimiz sene hizmete başlayan 25 adet aracın ardından bugün teslim ettiğimiz 55 adet araç ile Balıkesir’de toplum ulaşımda kullanılan Otokar Centro sayısı 80’e kadar geldi. Mikrobüslerimiz ile Balıkesirlilere hizmet verecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar’dan rekor! 14'üncü kez pazar lideri oldu

Otokar’dan Çekya’ya yılın en büyük otobüs ihracatı

Otokar’ın Servis Günleri kampanyasında yüzde 20 indirim fırsatı!


Geri Dön