28 / 04 / 2024

Otomatik vitesli en ucuz otomobil belli oldu! Fiyatı 830 bin TL'den başlıyor!

Otomatik vitesli en ucuz otomobil belli oldu! Fiyatı 830 bin TL'den başlıyor!

Araba almak isteyenlerin tercihleri genellikle otomatik vitesli otomobillerden yana oluyor. Düz vitesli arabalara göre fiyatları daha pahalı olan bu otomobillerin en ucuz fiyatlı olanları belli oldu. İşte otomatik vitesli en ucuz otomobiller ve fiyatları...



Otomatik vitesli arabalar son zamanlarda sıkça tercih ediliyor. Düz vitesli otomobillere göre fiyatları daha fazla olan bu arabalar içinde en uygun olanları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Otomobil markaları 2024 fiyat listelerini paylaşmaya başladı. 2024 Şubat ayında en uygun otomatik vitesli araba 830 bin liradan başlıyor.

TRAFİKTEKİ ARAÇ SAYISI 28 MİLYONU AŞTI!

Ekonomim'de yer alan habere göre; her geçen gün trafiğe çıkan araba sayısında değişkenlik görülüyor. Türkiye'de otomobil satışları son gaz devam ederken trafikteki araç sayısı 28 milyonu aştı. Tüm araçlar aynı anda yollarda olmasa da sabah ve akşam saatlerinde büyükşehirlerde trafik yoğunlukları devam ediyor. Bu sorunlar göz önüne alındığında çoğu vatandaş otomoat,k vites araba tercih ediyor.

Öte yandan manuel araç kullanmak da ekstra zevkli olabiliyor, otomobile tam hakimiyet sağlayan manuel vitesi sevenler de bulunuyor.

Otomatik vitesli en ucuz otomobil belli oldu! Fiyatı 830 bin TL den başlıyor!

EN UCUZ OTOMATİK VİTES ARABA  MODELLERİ VE FİYATLARI!

En ucuz otomatik vitesli otomobiller ve fiyatları;

  • Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS 830.000 TL
  • Kia Picanto 1.0L 67 PS 838.000 TL
  • Toyota 1.5 Multidrive S 125 HP 1.035.000 TL
  • Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 PS DSG 1.220.000 TL

Öte yandan en ucuz otomobiller araaında Fiat Egea ve Citroen C3 geliyor. Bu aralbalar en çok tercih edilenler arasında geliyor. Ülkemizde üretilen C Segment Sedan aile otomobili Fiat Egea baz modeli ise 864 bin 000 TL fiyatla satışa sunuluyor. Bu otomobili sırayla 872 bin lira fiyatı ile B Segment Hatcback otomobil olan Citroen C3 takip ediyor.

Piyasada satışa sunulan en ucuz otomobiller A Segment küçük hatchback otomobiller olan Hyundai i10 ve Kia Picanto baz modelleridir. Hyundai i10, ve, Kia Picanto en uygun fiyatlı arabalar arasında yer alıyor. 

Herkes bu otomobillerin fiyatlarını merak ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil!

En ucuz sıfır otomobil fiyatları belli oldu! İşte herkesin merak ettiği o liste...

Geri Dön