29 / 06 / 2024

Otomobil fiyatlarına indirim sinyali! Önce Hyundai, şimdi de Volkswagen!

Otomobil fiyatlarına indirim sinyali! Önce Hyundai, şimdi de Volkswagen!

Otomotiv sektöründe sert rüzgarlar eserken, 96,8 bin takipçili BeyazYakaGiyer isimli bir hesap X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "2 bin 200’lük T-Roc’u 1.900’e listelemişler. Bayi gezmeden ikinci el bakmayın" ifadelerini kullandı. 



Türkiye’de sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarının artması nedeniyle pek çok kişi araba hayalini rafa kaldırmıştı. Fakat önce Hyundai'nin Şubat ayı fiyatlarına dönmesi şimdi de Volkswagen'in fiyatlarda indirime gitmesi yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü.

95,2 takipçili BeyazYakaGiyer isimli bir hesap X sosyal medya hesabı https://twitter.com/beyazyakagiyer üzerinden otomobil fiyatları ile ilgili bir paylaşım yaptı. 

BeyazYakaGiyer X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "2 bin 200’lük T-Roc’u 1.900’e listelemişler. Bayi gezmeden ikinci el bakmayın" ifadelerini kullandı. 

BeyazYakaGiyer'in paylaşımı şu şekilde:
Bugün bakım için  Ankara  ARCA VW’ye gittim. Bir showroom’a bakıp çıkayım dedim. 2.200’lük T-Roc’u 1.900’e listelemişler. Bayi gezmeden ikinci el bakmayın.. işbirliği değil.

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte BeyazYakaGiyer'in paylaşımına gelen yorumlar....

 

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'a kamp ve piknik malzemeleri geliyor...

Hyundai fiyatları Şubat ayına geri döndü! Araba alacaklar dikkat, sıfır i20, 895 bin TL'ye satılıyor!

2023'te emekli olan EYT'liler bu yıl emlak vergisi ödemeyecek!


Geri Dön