Otomobil

Otomobil satışı şubat ayında arttı!

Sahibindex Şubat Vasıta raporunu yayınladı. Sahibindencom verilerinden hazırlanan Sahibindex Şubat Vasıta raporuna göre, bu ay otomobil satış oranında ocak ayına göre artış yaşandı.Sahibindencom verilerinden hazırlanan Sahibindex Şubat Vasıta raporuna göre, bu ay otomobil satış oranında ocak ayına göre artış yaşandı

Sahibindex Şubat Vasıta raporunu yayınladı. Sahibindencom verilerinden hazırlanan Sahibindex Şubat Vasıta raporuna göre, bu ay otomobil satış oranında ocak ayına göre artış yaşandı.

Sahibindex Şubat Vasıta raporuna göre, ilan yayınından kaldırılan, 10 yaş ve üstü araçların payında artış oldu.En çok ilan verilen kategori otomobil oldurken otomobili, minivan & panelvan, arazi/ SUV & Pick-up, ticari araçlar ve motosiklet izledi.

Otomobil satış oranında ise ocak ayına göre bir miktar artış kaydedildi.Toyota Corolla ise 5. sıra yer aldı. En çok ilanı verilen arazi/ SUV-Pick-up markası Nissan oldu.Marka-model sıralaması şu şekilde gerçekleşti, birinci sırayı Renault Clio aldı. Renault Clio'tu Volkswagen Passat, Renault Megane, Opel Astra takip etti. 

En çok hangi renkli araçlar ilana çıktı?

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, sahibindex Vasıta raporuna göre, şubat ayında en çok beyaz,  gri, siyah, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan ve 2016 model yılı olan araçların ilanı yayınlandı.Tüm ilanlar arasında araçların yüzde 32,7'si 0-100 bin kilometre aralığında yer aldı. İlanların yüzde 13,9'u ise 100 bin 1-150 bin Türk Lirası aralığında satışa çıkarıldı.

sahibinden.com'da şubat ayında ilan bakanların en yoğun ilgi gören marka sıralamasında ise ilk sırada Renault yer buldu. Onu; Volkswagen, BMW, Mercedes Benz ve Fiat izledi.

Araçlar en çok saat 22.00-23.00 aralığında incelendi. İlanlara ortalama bakılma süresi ise 9 dakika 36 saniye oldu.

Otomobil alacaklar dikkat! İkinci el piyasasında fiyatları düşüyor…

Nissan Micra'da kampanya! Mart 2022 fiyat listesi!

Skoda Superb'nin fiyat listesi Mart 2022!