Ottoman'ın Fastfood'u Forum İstanbul'da
Ottoman, dünyanın en saygın gazete, dergi ve şehir rehberlerine konu olan mutfağını Forum İstanbul'da açtığı gurme self servis restoranına taşıdı
İstanbulluları Antakya mutfağının lezzetleriyle tanıştıran Ottoman, dünyanın en saygın gazete, dergi ve şehir rehberlerine konu olan mutfağını Forum İstanbul'da açtığı gurme self servis restoranına taşıdı.
Yeni şubeler açacak
Özgün mutfağı, özenli servisi ve sıcak misafirperverliğiyle yöresel yemeklerin kaliteli bir restoranda da sunulabileceğini kanıtlayan Ottoman, altı yıllık gurme restoran tecrübesini Forum İstanbul'daki şubesiyle herkesin her an yaşayabileceği bir damak ziyafetine dönüştürerek, dünyada yeni esmeye başlayan gurme `fastfood' akımını Türkiye'ye taşıyan ilk örnek oldu. Kaliteli malzeme kullanılarak, `fastfood'un sıradanlığından uzak, sağlıklı ve besleyici yemeklerin lüks restoranların müşterilerinin tekelinden çıkması ve halka inmesi gerektiğini savunan yeni yemek akımının Türkiye'deki öncü temsilcisi Ottoman, Forum İstanbul'daki şubesiyle başlattığı gurme self servis restoran vizyonunu İstanbul ve Türkiye'de açacağı şubelerle yaygınlaştırmayı hedefliyor.
Menüde neler var?
Ottoman'ın mönüsündeki zeytinyağlı mezelerin yanı sıra tuzlu yoğurtla hazırlanan kabak borani, Antep'in bayram yemeği yuvalama, Kilis tavası, Belen tavası, Rubbeni, şiveydiz mutlaka tadılması gereken lezzetlerden sadece birkaçı.
Radikal