15 / 10 / 2024

Overmarine Türkiye pazarına girdi!

Overmarine Türkiye pazarına girdi!

Süper yat ve mega yat üretimini gerçekleştiren İtalyan Overmarine Groupun, kendi yarattığı ve Denizlerin Ferrarisi olarak adlandırılan Mangusta ve bünyesine katmayı planladığı diğer markalarının Türkiyedeki satış ve satış sonrası hizmetleri LaMar Aqua yür




 Lüks yat üreticisi Overmarine, LaMar Aqua işbirliği ile Türkiye pazarına girdi.

Süper yat ve mega yat üretimini gerçekleştiren İtalyan Overmarine Groupun, kendi yarattığı ve Denizlerin Ferrarisi olarak adlandırılan Mangusta ve bünyesine katmayı planladığı diğer markalarının Türkiyedeki satış ve satış sonrası hizmetleri bundan sonra LaMar Aqua tarafından yürütülecek. Overmarine teknelerinin Katar ve Bahreynin de aralarında bulunduğu bazı ülke krallarının kullandığını belirten LaMar Aqua Yönetim Kurulu Üyesi Gültekin Ertürk, Türkiyede bu teknelere talep var. Uzun vadede belki Mangusta markasıyla değil, belki başka markalarla Türkiyede yatırım yapmayı düşünüyorlar. Bu yıl yüksek bir ciro hedefliyoruz. Şu anda orta teknelerden 3 tane talep var diye konuştu.
Potansiyel yüksek

Türkiyenin yüksek potansiyele sahip bir ülke olduğunu söyleyen Overmarine Group CEOsu Maurizio Balducci, şunları söyledi: Türkiye, yatçılıkta destinasyon ve satış açısından en önemli ana pazarlardan biri durumuna geldi. Türkiyede uzun yıllar faaliyet göstereceğimize inanıyorum. Türkiye, yeni bir macera, bizi heyecanlandırıyor. Mangusta markasının Türkiye pazarında olmamasına imkan yoktu. Şu an için yavaş büyümeyi tercih ediyoruz. Başka bir yerde üretelim deyip 2 katına çıkalım diye kararlar veremiyoruz. Ama belki uzun perspektifte Türkiyede de üretim gerçekleştirebiliriz.
Hürriyet


Geri Dön