13 / 05 / 2024

Oyuncuların merakla beklediği haber geldi! Spider-Man 2’nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

Oyuncuların merakla beklediği haber geldi! Spider-Man 2’nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

Insomniac Games aracılığı ile geliştirilen Marvel’s Spider-Man 2, geçtiğimiz haftalarda yapılan PlayStation Showcases etkinliğinde bir oynanış videosu ile heyecan oluşturdu. Bugün ise oyunun Türkiye satış fiyatı tespit edildi. İşte Marvel’s Spider-Man 2 fiyatı.



Marvel's, Marvel Comics tarafından yayınlanan çizgi roman karakterlerinin ve hikayelerinin yer aldığı bir medya markasıdır. Marvel Comics, 1939 yılında kurulan ve günümüzde Marvel Entertainment adı altında faaliyet gösteren bir Amerikan yayınevidir. Marvel Comics, süper kahramanlar, süper kötüler ve farklı fantastik evrenlerin yer aldığı çizgi romanlarıyla ünlüdür.

Oyuncuların merakla beklediği haber geldi! Spider-Man 2’nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

Marvel's, Marvel karakterlerinin çizgi romanlardan sinemaya, televizyona, animasyonlara ve diğer medya formatlarına uyarlanmasını ifade eder. Marvel's, Marvel Sinematik Evreni (Marvel Cinematic Universe) adı verilen geniş bir film ve televizyon evrenine sahiptir. Bu evrende, Iron Man, Spider-Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow, Guardians of the Galaxy ve diğer birçok Marvel karakteri, aynı evrende yer alan farklı filmlerde, TV dizilerinde ve çeşitli medya projelerinde yer almaktadır.

Marvel's ayrıca çizgi romanlardan esinlenerek oluşturulan video oyunları, animasyon serileri, lisanslı ürünler ve diğer ticari faaliyetlerle de geniş bir popülerlik kazanmıştır. Marvel karakterleri, kültürel ikonlar haline gelmiş ve geniş bir hayran kitlesi tarafından sevilmektedir.

İş Bankası'nın bu kampanyası emeklileri tavlayacak!

Denizbank'tan muhteşem kampanya! Kredi kartınız varsa bu para sizin olabilir

Bu ödeme bayram üstü ilaç gibi gelecek! Bu şartları taşıyorsanız 1.237 TL yardım alacaksınız


Geri Dön