03 / 05 / 2024

Öz Develi İnşaat Metal Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!


Öz Develi İnşaat Metal Ve Madencilik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Küçükçekmece'de İsmail Noylon imzasıyla kuruldu.




Öz Develi İnşaat Metal Ve Madencilik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Küçükçekmece'de İsmail Noylon imzasıyla kuruldu. 


Öz Develi İnşaat Metal Ve Madencilik Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt, hafriyat, nakliyat, altyapı ve üstyapı işleri; konut, işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri yapmak. c. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğal gaz, altyapı, üst yapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. d. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamülleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mıcır, stabilize, taş tozu, taş, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, izolasyon ve çatı malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım satımın yapmak. METAL a. Her türlü metal mamul ve maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini yapmak. b. Her türlü demir, çelik, bakır, fosfor, pirinç, alüminyum, magnezyum, nikel, çinko, kalay ve demir dışı metalleri sacları, levhaları, yaprakları, şeritleri, contaları, profilleri, tozları, granürleri, boruları ve yayları alıp satmak. MADENCİLİK a. Kömür başta olmak üzere maden kanunu ve taş ocakları nizamnamesine göre her türlü maden ve diğer sanayi ham maddelerinin alım satımın yapmak.



Öz Develi İnşaat Metal Ve Madencilik Limited Şirketi Adres; Tevfikbey Mh.Merkez Cd.Karakaş İş Hanı Pasaj Giriş.No.16/34 Küçükçekmece 


Geri Dön