29 / 04 / 2024

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel kira revizesi!

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel kira revizesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyündeki Ela Quality Resort Hotel 17 Temmuz itibariyle faaliyetlerine başlayacak...



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ela Quality Resort Hotel hakkında açıklama yaptı. 

Özak GYO tarafından 20 Mart 2020 'den itibaren geçici süre ile faaliyetlerine ara verilen, şirket portföyündeki Ela Quality Resort Hotel 17 Temmuz itibariyle faaliyetlerine başlayacak. 

İşletmeci şirket Aktay Otel İşletmeleri A.Ş. ile Özak GYO arasında işletme modeli ile gerçekleştirilen kiralamada garanti tutar olarak belirlenen 7,5 milyon Euro +KDV gelir payının, bu konuda düzenletilen 13 Temmuz 2020 tarihli kira değerleme raporu da göz önünde bulundurularak 2020 yılı için 3 milyon Euro +KDV olarak uygulanmasına karar verildi. 

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Covid-19 salgını kapsamında alınan önlemler dahilinde 20/03/2020'den itibaren geçici süre ile faaliyetlerine ara verilen, Şirketimiz portföyündeki Ela Quality Resort Hotel 17/07/2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine başlamaktadır.
Otelin faaliyetlerine geçici olarak ara verdiği dönem ve pandemi sebebiyle turizm sektöründe yaşanan gelişmeler dikkate alınarak, işletmeci şirket Aktay Otel İşletmeleri A.Ş. ile Şirketimiz arasında işletme modeli ile gerçekleştirilen kiralamada garanti tutar olarak belirlenen 7,5 milyon Euro +KDV gelir payının, bu konuda düzenletilen 13.07.2020 tarihli kira değerleme raporu da göz önünde bulundurularak 2020 yılı için 3 milyon Euro +KDV olarak uygulanmasına karar verilmiştir. 

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.


Geri Dön