27 / 04 / 2024

Özak GYO'nun yönetim kurulu üye sayısı 9'a çıktı!

Özak GYO'nun yönetim kurulu üye sayısı 9'a çıktı!

Özak GYO Yönetim Kurulu üye sayısının asgari 6 azami 9 üye olarak değiştirilmesine Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı'nca izin verildi.



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortakılığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadiline ilişkin izinler hakkında açıklama yayınladı.

Özak GYO Yönetim Kurulu üye sayısının asgari 6 azami 9 üye olarak değiştirilmesi ve Şirket Esas Sözleşmesinin "Yönetim Kurulu, Görev Süresi ve Görev Taksimi" başlıklı 13. Maddesinin ve "Yönetim Kurulu Toplantıları" başlıklı 15. Maddesinin tadiline Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı tarafından izin verildi. Esas sözleşme değişiklikleri 14/05/2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortaklarının onayına sunulacak.

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Şirket Yönetim Kurulu üye sayısının asgari 6 azami 9 üye olarak değiştirilmesi ve Şirket Esas Sözleşmesinin "Yönetim Kurulu, Görev Süresi ve Görev Taksimi" başlıklı 13. Maddesinin ve "Yönetim Kurulu Toplantıları" başlıklı 15. Maddesinin tadiline Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı tarafından izin verilmiş olup, esas sözleşme değişiklikleri 14/05/2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortaklarımızın onayına sunulacaktır.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Dosya için tıklayın


Geri Dön