28 / 04 / 2024

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!


Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Kurbaş tarafından kuruldu.



Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Kurbaş tarafından kuruldu.

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Konusu:

- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. - Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. - Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. - Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. - Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. - Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. - Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. - Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. Bu amaç ve konularla ilgili olarak; -İthalat, ihracat ve dış ticaret yapmak, ihalelere katılmak, taahhütlerde bulunmak ve bu taahhütleri yerine getirmek, -Sınai, Ticari ve Zirai tesisler kurmak, işletmek, makine ve diğer aksamlar, parçaları yurt içinden ve yurt dışından temin etmek, -Kuracağı tesisleri kısmen veya tamamen kiraya vermek, başkalarına ait tesisleri kiralamak veya satın almak. -Distribütörlükler, acentelikler ve bayilikler alınması ve verilmesi, -Yabancı şirketler ve sermayedarlarla işbirliği yapmak, ortaklıklar kurmak, isim hakkı almak ve vermek, ihtira beratı, lisans imtiyaz, alamet-i farika gibi hakların iktisabı, kullanılması, devredilmesi ve kiralanması, -Yurt içi ve yurt dışı serbest bölgelerde faaliyet göstermek, serbest bölgelerde faaliyet gösteren firma ve kuruluşlara katılmak, işletmecilik ve komisyonculuk yapmak ve serbest bölgede faaliyet gösteren firmalarla ticaret yapmak. -Menkul ve gayrimenkuller almak-satmak, inşa etmek, kiraya vermek ve kiralamak, rehin ve ipotek almak ve vermek, satış akdi sözleşmesi yapmak, ayni haklar tesis etmek ve bu alanda her türlü faaliyeti göstermek, -Her türlü taşınır haklar temin etmek, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek, -Her türlü motorlu araçlar almak-satmak, devir işlemlerini takip etmek ve sonuçlandırmak. -Taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde şirket lehine her türlü rehin hakkı kurmak, tescil ettirmek, şirketin amaç ve konusu ile ilgili olarak başkalarına ait taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde ayni haklar kurmak ve bunları tescil ve şerh ettirmek, -Yurt içi ve yurt dışında uzun, orta ve kısa vadeli kredi, teminat mektupları almak ve bunları şirket lehine ipoteğe vermek ve almak. -Şirketi borç ve taahhüt altına sokmaya, üçüncü şahıs ve şirketler lehine kefalet vermeye ve kefil olmaya, -Yerli ve Yabancı gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği yapmak, fuar ve sergilere katılmak, -Yatırım Teşvik Belgesi almak, devlet tarafından çıkartılan teşvik primi ve kredilerden faydalanmak, takip etmek, almak ve devretmek, Zikredilen tüm bu konularla ilgili olarak gerekli muameleleri her kurum ve kuruluşta incelemek ve takip etmek, Yukarıda yazılı konulardan başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek islere girişildiğinde gerekli ilaveleri yapmak


Geri Dön