16 / 05 / 2024

Özakın İnşaat Ekin Konakları'nda dolar kurunu sabitledi!

Özakın İnşaat Ekin Konakları'nda dolar kurunu sabitledi!

Özakın İnşaat tarafından inşa edilen Büyükçekmece Göl Vadisindeki 13 konaklık Ekin Konaklarında, hemen daire ve tapu teslimi yapılıyor...



Dolar kurunu 1 lira 60 kuruş olarak sabitleyen projede peşinat ödemesi sonrasında da ödemelere 3 ay mola veriliyor.

Büyükçekmece Özakın İnşaat tarafından inşa edilen Ekin Konakları, her biri Büyükçekmece Göl Vadisi panoramasını gören 13 adet konaktan oluşuyor. Projenin yerleşime açılmasıyla birlikte yaşamın başladığı Ekin Konakları, tek parsel üzerinde olmanın sağladığı güvenlik avantajları ile size sadece butik bir proje değil, gerçek bir butik yaşam vadediyor. Projede, hemen daire ve tapu teslimi yapılırken, kampanyalar da düzenleniyor. Fiyatların 1 milyon 150 bin liradan başladığı projede, müstakil villaların satışlarında 2012 yılı için dolar kuru 1 lira 60 kuruş olarak sabitlendi. 36 ayda vade farkı alınmayan ve KDVnin sıfırlandığı projede taksit ödemelerinin 7 bin 500 dolardan başladığı seçenek de bulunuyor.

Peşinat 400 bin dolardan başlarken, peşinat ödemesi sonrasında da konağa yerleşene kadar ödemelere 3 ay mola veriliyor. Gayrimenkul için değerlendirme süreci ve takas imkanı da bulunuyor.

13 konaktan oluşuyor

Her biri Büyükçekmece Göl Vadisi panoramasını gören 13 adet konaktan oluşan Ekin Konakları, toplam 26 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Her bir konağın Büyükçekmece Göl Vadisini farklı bir panoramayla izlemesiyle, konaklar birbirlerinin manzaralarını kapatmayacak şekilde konumlandırılıyor. Konaklar böylece deniz, göl ve vadi manzarasına sahip oluyor. Hemen teslim özelliğine sahip Ekin Konaklarında 6 adet villanın büyüklüğü 674 metrekare olurken, 7 villanın büyüklüğü ise 605 metrekare olarak düzenlenmiş. E-6 Hadımköy gişelerine yakın konumda bulunan Ekin Konaklarında satış süreci devam ediyor. Özgün mimari tasarımı ile de alışılagelen site konseptlerinden ayrışan Ekin Konakları, geleneksel konak mimarisine akıllı ev altyapısını da ekliyor. Projenin bir özelliği de her evin kendine ait bahçesi olması. Bu bahçeler 1300 metrekare ile 1600 metrekare arasında değişiyor. Projede yaşam başlarken, daireler hemen teslim ediliyor. Ekin Konakları yetkilileri, Ekin Konaklarındaki her konutu inşa ederken, bunların yüksek prim yapacak birer gayrimenkul da olacağını bilerek ama bunun yanında en çok içinde yaşayacakların mutluluk duyacakları, eser niteliğinde bir yaşam alanı yaratmak istedik diyerek projenin hayata geçirilme amacını özetliyor.

Ekin Konaklarına, E-6 Hadımköy gişelerinden çıkar çıkmaz birkaç dakikada ulaşılıyor. Ekin Konakları bulunduğu konum itibariyle İstanbulun karmaşasından uzaklaştırırken, şehirden uzak olmamayı da vaadediyor. Ekin Konakları yetkilileri, Size İstanbulun karmaşasından uzakta bir yaşam vaad etmemize rağmen, Ekin Konakları İstanbulun merkezi olarak ifade edilebilecek çok özel bir lokasyona sahip. Ayrıca tüm ihtiyaçlarınız da yanıbaşınızda olacak. Ekin Konakları, Beylikdüzü 5M Migros, Torium AVM, Metro Grossmarket, Bauhaus, Koçtaş, Real, Prestige Mall, PerlaVista AVM, Akbatı AVM, Toskana Çarşıya yakın bir konumda bulunuyor diyor.

Eğitim kurumlarına yakın

Ekin Konakları, bölgedeki bir çok büyük alışveriş merkezi, hastane ve eğitim kurumlarına yakın bir konumda bulunuyor. Kültür 2000, Mev, Mef, Alkev, Bilfen, Yıldızlar, Bahçeşehir Kolejleri, İstanbul International Community School, Fatih, Beykent, Arel Üniversiteleri, Ekin Konaklarına çok yakın mesafede bulunuyor.
Hürriyet


Geri Dön