03 / 05 / 2024

Özyurtlar Garden City I'de 60 TL aidatlarıyla talep oranını artırdı!

Özyurtlar Garden City I'de 60 TL aidatlarıyla talep oranını artırdı!

Düşük aidatları nedeniyle Özyurtlar İnşaat projeleri ikinci elde de tercih ediliyor. Kuruluşa ait olan Garden City I ve Garden City II"de aidatlar 60 lira ile 80 lira arasında değişiyor



İyi yönetim ve düşük aidatları nedeniyle Özyurtlar İnşaat projeleri ikinci elde de tercih ediliyor. Kuruluşa ait olan Garden City I ve Garden City II"de aidatlar 60 lira ile 80 lira arasında değişiyor. Esenyurt"taki diğer projelerden neredeyse yüzde 50 daha düşük olan aidatlar sayesinde Garden City I ve Garden City II"de konutlar çok kolay kiralanıyor ve satılıyor

 
Yüksek fiyatlı konutların yanı sıra aidatlar da ev alanların adeta belini büküyor. Bir çok proje yüksek aidatları nedeniyle bomboş dururken, ikinci elde de ilgi görmüyor. Pek çok   projenin aksine Özyurtlar İnşaat projeleri 'iyi yönetim ve düşük aidatları nedeniyle" her dönem tercih ediliyor. Kuruluşa ait olan Esenyurt"taki Garden City I ve Garden City II"de aidatlar 1+1"lerde 60 lira, 2+1"lerde 70 lira, 3+1"lerdeyse 80 lira olarak belirlendi. 320 konuttan oluşan Garden City I ve 270 konuttan oluşan Garden City II"de düşük aidatları nedeniyle neredeyse hiç boş ev yok. Özyurtlar şžirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt"a göre ev almak için projeleri inceleyen tüketicilerin kafasında iki soru var. Bunlardan birincisi evin fiyatı, ikincisi ise yaşam başlayınca aidatın ne olacağı. Tamer Özyurt, œBir çok proje yüksek aidatları nedeniyle ne ikinci elde değer kazanıyor, ne de kiralaması mümkün oluyor. Bomboş duruyorlar dedi.

Garden City"de durum farklı
Kendi projelerinde durumun tam tersi olduğunu ifade eden Özyurt, œEsenyurt"taki diğer projelerden neredeyse yüzde 50 daha düşük olan aidatlar sayesinde Garden City I ve Garden City II"de konutlar çok kolay kiralanıyor ve satılıyor. Bizim projelerimizde aidatların düşük olmasının en önemli nedeniyse yönetim anlayışımız. Ev sahiplerinin beklentilerine uygun olarak minimum masrafla abartıdan uzak bir yönetim hizmeti veriyoruz. Aktivite alanları ve sosyal komplekslerini belli standartlarda inşa ediyoruz. Bu sayede de her zaman dediğim gibi hayalet değil, yaşayan şehirler yapmış oluyoruz diye konuştu. Garden City I ve Garden City II"de ikinci el konut satışlarının çok hareketli olduğunu belirten Özyurt, œBu projemiz Esenyurt"un çok iyi bir noktasında yer alıyor. Bölge zaten iyi prim yapıyor. Buna bir de düşük aidat eklenince inanılmaz ilgi görüyor. Boş ev bulmak neredeyse imkansız. Konutlar anında ya kiralanıyor ya da satılıyor açıklamasında bulundu.

Garden City 1"de Özyurt Residence
Bu arada Garden City 1"in içinde 84 daireli Özyurt Residence da yer alıyor. Ev konforunda, otel tadında hizmet sunan Özyurt Residence"da yaşayanlar 24 saat güvenlik, kat temizliği ve resepsiyon hizmeti alabiliyor. Bu hizmetlerin aylık bedeli ise 135 lira.

 


Geri Dön