28 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat Esenyurt'un gelişmesine katkı sağladı!

Özyurtlar İnşaat Esenyurt'un gelişmesine katkı sağladı!

Özyurtlar, Esenyurt'un kentsel dönüşüm sürecine katkı sağlama misyonunu üstlenerek ilçeye katma değer yaratan projeleri hayata geçirdi ve geçirmeye devam ediyor...



Özyurtlar, Esenyurt'un kentsel dönüsüm sürecine katkı saglama misyonunu üstlenerek ilçeye katma deger yaratan projeleri hayata geçirdi ve geçirmeye devam ediyor. Modern ve sık binaların boy gösterdigi Esenyurt, bugün yatırımcıların vazgeçilmez adreslerinden biri... Özyurtlar Insaat da bölgenin bu hızlı gelisiminde oynadıgı lokomotif görevini sürdürüyor. 


YENİ ESENYURT'A ÖZYURTLAR İMZASI 

25 sene önce Esenyurt'ta 25 metrekarelik bir nalburiyede temelleri atılan sirket bugün, 1.000.000 metrekare alana 10 bin konut insa ederek 28 bin kisiyi ev sahibi yaptı. Hayata geçirdigi konsept projeler ile sektörde kendinden söz ettiren Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'un marka değeri için de güçlü bir aracı niteligi taşıyor. Özyurtlar; Garden City, Ntepe, Ntowers, Nmerkez, Nresidance, Nsehir, N5Suites, Ncadde, Ncity, Nlogo, 1CoastalCity projeleriyle bölgede kapsamlı bir kentsel dönüsümün adımlarını atıyor. Konut projeleri alanındaki çalısmalarını Esenyurt bölgesinde yogunlastırarak, yerli yatırımcıların yanı sıra Ortadogu bölgesinden yabancı yatırımcıların da bölgeye yatırım yapmasında en önemli tesvik kaynaklarından biri oluyor. Böylece Esenyurt'un yatırım degerini yükseltmeye ve yasam kosullarını ileri tasımaya devam ediyor. 


NLOGO İSTANBUL'DA 6 AYDA %50 KAR! 

25 yıllık deneyimi ile gayrimenkul sektöründe kalite ve güvenilirligin simgesi haline gelen Özyurtlar Sirketler Grubu, son projesi Nlogo Istanbul ile müsterilerine bir kez daha kazandırdı. Mayıs ayında satısa sunulan Nlogo Istanbul projesine yatırım yapanlar, kısa bir sürede %50 kar etti. 6 ay önce metrekaresi 2.000 TL'den satısa çıkan projenin metrekare fiyatı 3.000 TL'ye yükselerek büyük bir ivme kazandı. Gelisen alt yapısı ve merkezi lokasyonu nedeniyle tercih edilen bir yatırım bölgesi haline gelen Esenyurt'ta, Bahçesehir TEM otoyol baglantısının hemen yanında yükselen Nlogo Istanbul projesinin konumu bu artısta önemli bir rol oynadı. 


ERKEN TESLİM TELAŞI 

2014 yılında satısa sundugu Nlogo Istanbul ve 1Coastal City ile 10.000 konut üretme hedefini yakalayan Özyurtlar kendisiyle yarısmaya devam ediyor. Hayata geçirdigi tüm projelerde, müsterilerine üst düzeyde güvenlik, konfor, kalite, yasam memnuniyeti ve estetik sunmayı amaçlayan Özyurtlar, teslim sürelerine de büyük önem veriyor. Bu nedenle hemen hemen her projesini söz verdigi süreden önce sahiplerine teslim eden Özyurtlar'ın adı sektörde güven kelimesiyle birlikte anılıyor. Erken teslim gelenegini bu yıl da bozmayan sirket, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nsehir ve Ntown projelerini sahipleriyle bulusturmaya hazırlanıyor. Özyurtlar Sirketler Grubu Baskanı Tamer Özyurt Erken, erken teslimin hem konut alıcısı hem de insaat firması açısından büyük önem tasıdıgını ifade ediyor ve ekliyor: "Proje ne kadar erken teslim edilirse ev sahipleri de kira ödemekten o kadar erken kurtuluyor ve dairelerine kavusuyor. Erken teslim sayesinde yatırım maliyetinin geri dönüsü ve deger kazanma hızı, beklenenden önce gerçeklesiyor. Mevcut ve potansiyel alıcılar için firmaya güven artıyor. Bu sayede sürdürülebilir müsteri memnuniyeti ile gelecege dönük tüm projelerde basarı saglanıyor". Özyurtlar'ın satısa çıkardıgı tüm projelerin %20'sinin eski müsteriler tarafından satın alınmasının altında bu bakıs açısı oldugunu ifade eden Tamer Özyurt, hedeflerini Türkiye'de dünya standartlarının da üzerinde, kaliteli, konforlu ve uygun fiyatlı konutlar üretmek olarak açıklıyor. Son olarak hayata geçirdikleri projelerde müsterilerine sadece bir konut degil zengin bir yasam merkezi sunduklarını belirten Tamer Özyurt, "Bizim projemize gelen kisi, sadece bir eve degil içerisinde her türlü sosyal donatısı olan güvenli bir yasam alanına kavusuyor. Bugün hepimiz için en degerli sey; zaman. Bu nedenle projelerimizi, sehrin merkezine ve tüm ulasım kaynaklarına yakın olan Esenyurt bölgesinde hayata geçiriyoruz" diyor. 


NLOGO İSTANBUL'UN İKİNCİ ETABI SATIŞA ÇIKIYOR

Hayata geçirdiği "N" markalı projelerle binlerce insanı ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, 2015 yılına da hızlı bir giriş yapıyor. Özyurtlar İnşaat, hem yatırım hem de oturum için konut arayanlara büyük avantajlar sunan Nlogo İstanbul projesinin ikinci etabını Şubat ayında satışa çıkarıyor. İlk etap satışları daha lansman döneminde tamamlanan projenin her etabında 850 daire bulunuyor. İlk fiyat avantajından ve istedikleri daireyi seçme imkanından yararlanmak isteyen tüketicilerin İstanbul'un en hızlı prim yapan bölgesi Esenyurt'ta yükselen Nlogo İstanbul projesinin 2. etabına da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.


Sabah


Geri Dön