29 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat NMerkez ödeme planı!

Özyurtlar İnşaat NMerkez ödeme planı!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Nmerkez

Daire teslimleri hemen gerçekleşen NMerkez Konutları 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projenin yüzde 70'i yeşil alandan oluşuyor. İşte Özyurtlar İnşaat NMerkez ödeme planı...



Özyurtlar İnşaat  Nmerkez  ödeme planı bilgisinden önce projenin özelliklerine değinelim. Satış süreci devam eden proje 564 adet daire ve 146 adet ticari birimden meydana geliyor. 


NMerkez'de yer 1+1 daireler 149 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa edilen proje  Özyurtlar İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizay nedilen N Merkez Evleri 6 blok olarak tasarlandı. Proje 32 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Esenyurt N Merkez'de havuz ve güneşlenme terasları, restoranlar, bowling ve bilardo salonları, sinema salonları,  bisiklet ve koşu parkurları, çocuk parkları tenis kortu ve basketbol sahası gibi sosyal olanaklar yer alıyor. 


Özyurtlar İnşaat NMerkez ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor. 


NMerkez satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 4 027

Web: http://www.nmerkez.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön