28 / 04 / 2024

Özyurtlar New Bahçeşehir'de 24 ay 0 faiz!

Özyurtlar New Bahçeşehir'de 24 ay 0 faiz!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: New Bahçeşehir

Kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu, sauna, duş alanları, cafe ve spor salonu gibi sosyal yaşam alanlarının bulunduğu New Bahçeşehir projesinde 120 ay banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor ya da 24 ay faizsiz taksitlendirme uygulanıyor...




New Bahçeşehir projesi,  Özyurtlar İnşaat  tarafından İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Tek blok halinde yükselen Özyurtlar  New Bahçeşehir  projesinde 98 konut yer alıyor. 


Konutların yanı sıra 6 adet dükkanın da bulunduğu Özyurtlar New Bahçeşehir projesinin toplam arsa alanı 18 bin 500 metrekare olarak belirlendi. 


New Bahçeşehir'de yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu, sauna, duş alanları, cafe ve spor salonu gibi sosyal yaşam alanlarının bulunduğu  New Bahçeşehir projesinde 120 ay banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor ya da 24 ay faizsiz taksitlendirme uygulanıyor. 


Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde ayrıca iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel), bir resmi lise, dört özel ilk-orta öğretim, bir fen ve teknoloji lisesi, iki resmi ilköğretim okulu karakol, anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri bulunuyor. 


Özyurtlar New Bahçeşehir nerede?

Atatürk Havaalanı’na 15 dakika, 

Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, 

Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika mesafede inşa ediliyor. 



Özyurtlar New Bahçeşehir iletişim:

Tel: 0850 460 27 27 

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön