29 / 04 / 2024

Özyurtlar New Bahçeşehir'de lansman özel avantajlarla! 24 ay 0 faizle!

Özyurtlar New Bahçeşehir'de lansman özel avantajlarla! 24 ay 0 faizle!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: New Bahçeşehir

24 ay faizsiz vadelendirme seçeneği sunulan Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde lansman dönemine özel avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleri uygulanıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.



New Bahçeşehir projesi,  Özyurtlar İnşaat  tarafından Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Özyurtlar  New Bahçeşehir  projesinde 98 konut yer alıyor. 


Tek blok halinde yükselen Özyurtlar New Bahçeşehir'de konutların yanı sıra 6 dükkan bulunuyor. Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde lansman özel fiyat ve avantajlar ise devam ediyor. 


Toplam arsa alanı 18 bin 500 metrekare olarak belirlenen Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde 120 ay banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor ya da 24 ay faizsiz taksitlendirme uygulanıyor. 


Özyurtlar New Bahçeşehir de lansman özel avantajlarla! 24 ay 0 faizle!


Özyurtlar New Bahçeşehir projesinin sosyal yaşam alanları içinde kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu, sauna, duş alanları, cafe ve spor salonu bulunuyor. En küçük dairelerin 2 oda 1 salondan başladığı projede, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlar bulunuyor. 


Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde ayrıca iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel), bir resmi lise, dört özel ilk-orta öğretim, bir fen ve teknoloji lisesi, iki resmi ilköğretim okulu karakol, anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri bulunuyor. 


Özyurtlar New Bahçeşehir nerede?

Atatürk Havaalanı’na 15 dakika, 

Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, 

Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Özyurtlar New Bahçeşehir iletişim!

Tel: 0850 460 27 27 

Web: http://www.ozyurtlar.com/


projeye sor



Geri Dön